CategorieΓ«n
Beauty Make-up

Catrice Cruise Couture eyeshadowpalette

Welcome to St. Tropez, yeah! Met de nieuwe Cruise Couture collectie neemt Catrice ons uit het koude en druilerige Nederland mee naar de zonnige CΓ΄te d’Azur waar we terechtkomen in een wereld van navy- en zachtblauw, wit, koraalrood en peachy. De marine look is praktisch iedere zomer weer helemaal hip & happening en ik snap het wel hoor, ik word helemaal blij van deze frisse kleurtjes!

Een limited edition collectie van Catrice is natuurlijk niet compleet zonder een mooi oogschaduwpalette en waar ik de twee uit de Revoltaire collectie een beetje tegen vond vallen ben ik over deze Cruise Couture variant wel erg enthousiast!

Voor mij doet een leuke buitenkant meteen al heel veel en deze vind ik best heel leuk gelukt! Het paletje is van heel zacht en mat materiaal, heeft mooie zilveren glimmende accenten op de voorkant en doet daarmee lekker luxe aan. Het sluit door middel van een magneetje en aan de binnenkant vind je maar liefst vijf kleurtjes oogschaduw en een dubbelzijdig applicatortje.

Als je niet beter zou weten zou je denken dat Catrice dit palette speciaal voor het EK heeft samengesteld met de rood, wit, blauwe en oranje kleurtjes! Op de achterkant vertelt Catrice ons in vier stappen hoe je de oogschaduws aan kunt brengen, maar het is wat mij betreft gewoon lekker helemaal aan jezelf hoe je dat doet.

De Revoltaire oogschaduws waren wel een beetje een fail te noemen, maar deze in het Cruise Couture paletje zijn weer zoals we ze van Catrice gewend zijn: superzacht, goed gepigmenteerd, ze geven weinig fall-out en hebben een mooie, lichte glanzende finish. Top!

Het Catrice Cruise Couture eyeshadowpalette is voor € 4,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij het Cruise Couture eyeshadowpalette al gescoord of ben je het van plan?

33 reacties op “Catrice Cruise Couture eyeshadowpalette”

Het lijkt mij een mooi pallet maar eerst zal dit pallet al in onze kruidvat moeten te koop zijn en dan nog ben ik aan het twijfelen, zijn namelijk kleuren die ik niet vaak gebruik of al heb

Als ik de foto’s vergelijk vind ik de Revoltaire ogenschaduws veel beter gepigmenteerd dan deze. Naar mijn mening kan je deze eerder de fail noemen.

Ik vind het een mooi palet, maar ik denk niet dat ik het veel zou gebruiken. Ik denk dat ik hem niet ga kopen, als zou ik daar misschien anders over denken als ik in het Kruidvat sta πŸ™‚

Het palet is niet zo groot als die van een paar LE’s geleden, vind ik wel goed. Ik ga dit palette niet kopen, ik ga wachten op de volgende LE. Dat palette spreekt me meer aan.

Ik zag deze collectie ook al bij “mijn” Kruidvat, maar ik vond het palletje juist niet goed gepigmenteerd en de oogschaduws juist een beetje hard? Dus het ligt denk ik echt aan welk palette.. πŸ™

Ik vind de kleuren niet echt geweldig matchen eigenlijk. Ze doen me denken aan een palette van YSL dat deze lente uit was gekomen. Pigment is niet zo sterk te zien op de foto’s trouwens..

Fijn dat het zo goede oogschaduws zijn! Ik denk wel niet dat ik het palette zelf ga aanschaffen, ben wel heel benieuwd naar alle andere producten van deze collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.