Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Revoltaire Smokey Eyes palettes

Ik geef toe, als het gaat om make-up koop ik het de helft van de tijd omdat het er schattig, mooi, luxe of opvallend uitziet en wat erin zit, ach dat zal vast en zeker ook wel leuk zijn. Natuurlijk wéten alle merken dat en doen ze extra hun best om hun oogschaduwpaletjes, lipsticks en blushes er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien zodat wij massaal bij bosjes in het katzwijm vallen en alles zonder na te denken aanschaffen. Catrice is een merk dat hier ontzettend goed in is, kijk maar naar de Revoltaire oogschaduwpalettes, dat pure juweeltjes en een lust voor het oog zijn!

Revoltaire is een collectie van uitersten en dat is ook te zien aan de palettes die allebei één opvallende en twee wat meer natuurlijke oogschaduws hebben. Huh, hebben ze geen vier vakjes hoor ik je denken? Klopt helemaal, in het vakje helemaal rechts onderin vind je een cakey-achtige eyeliner, die je eventueel kunt aanbrengen met het kleine dubbelzijde applicatortje dat we er van Catrice bij hebben gekregen.

Zo’n slap applicatortje erbij doen kunnen ze wat mij betreft afschaffen, maar het spiegeltje aan de binnenkant is dan wel weer een blijvertje. Het paletje links heet C01 Toxic Combination en heeft als knaller een gifgroene oogschauw en de eyecatcher van C02 Explosive Combination is het koraalroze kleurtje.

Qua pigmentatie zijn we bij Catrice wel redelijk verwend en dus zat ik daar ook bij deze palettes eigenlijk verder niet zo over in. Tot ik het eerste kleurtje uit de C01 Toxic Combination ging swatchen. Huh, komt er nou amper kleur vanaf? Toen ik een aantal keer met mijn vinger over de oogschaduw heen ben gegaan was het wel duidelijk gifgroen, maar helaas is deze echt heel kruimelig. De mosgroene en grijsachtige kleur zijn op zich wel prima van pigment en hebben ook een mooie glanzende finish.

De koraalroze kleur uit het C02 Explosive Combination paletje is, net als de andere twee oogschaduws, gelukkig een stuk beter gepigmenteerd, maar de eyeliner is echt drie keer niks. Bij het eerste paletje is de kleur nog wel redelijk zwart te noemen, maar bij de tweede komt er niets, maar dan ook helemaal niets vanaf. Ik heb ze ook nog vochtig geswatched, maar dan werd het evengoed een heel lichte en vooral kruimelige substantie, echt totaal niet fijn.

Ohh dat vind ik dan zó jammer hè, dan zien die paletjes er zo geweldig leuk uit en dan valt de inhoud eigenlijk best wel een beetje tegen. De wat meer natuurlijke oogschaduws zijn op zich prima te gebruiken, maar qua kleur zijn die op zich weer niet heel vernieuwend of bijzonder. Voor de eyeliner had Catrice beter een leuk oogschaduwkleurtje in de plaats kunnen doen, want deze werkt echt voor geen meter.

De Catrice Revoltaire Smokey Eyes palettes zijn de gehele maand mei voor € 4,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de Revoltaire paletjes aangeschaft of heb je ze laten liggen?

23 reacties op “Catrice Revoltaire Smokey Eyes palettes”

Ik heb ze nog niet gekocht, maar ik denk dat ik ze maar laat liggen. Ik heb al een paar niet al te enthousiaste reviews gelezen, dus ik geef dat geld liever ergens anders aan uit.

Helemaal mee eens. Heb explosive combination. Mijn review komt deze week online, denk er hetzelfde over. Zo jammer! “het had zo mooi kunnen zijn”, drama drama, haha 😉

twijfelde een tijdje of ik deze nog wilde kopen of niet, maar pigmentatie viel mij ook tegen, dus heb ze niet gekocht! Bovendien gebruik ik nou ook weer niet zo vaak oogschaduw, dus zou ik hem niet eens echt regelmatig gebruiken. Ben toch blij dat ik hem uiteindelijk niet gekocht heb 🙂

Ik vond ze ook heel erg leuk maar mijn budget laat het niet echt toe momenteel en nu na het lezen van je post vind ik niet meer zo erg dat ik ze niet kon kopen 😉 dus merciii!

Ik heb ze vaak genoeg gezien, maar ik laat ze elke keer liggen. Dit is voor niets nieuws. Deze kleurtjes heb ik allemaal al. En na het lezen van deze review ben ik helemaal blij dat ik ze heb laten liggen. 😀

Ik vind het echt jammer, het had zo leuk kunnen zijn! De kleurencombi’s vind ik op zich erg leuk, net als het idee van de eyeliner, maar jammer dat de uitvoering ervan niet zo geslaagd is.

De eyeliner werkt wel.. Als je de achterkant goed leest, staat er dat je het penseeltje vochtig moet maken.. Als je dan de eyeliner gebruikt, wordt het licht vloeibaar en vervolgens blijft ie super goed zitten 🙂

Ik heb de roze en ben er toch best enthousiast over! De bruintinten zijn écht heel mooi! De eyeliner heb ik nog niet geprobeerd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.