Categorieën
Beauty Nagels

Catrice Big City Life nagellakjes

De Catrice Big City Life limited edition collectie is hotter dan hot. De palettes vliegen de winkels uit en op verschillende beautyblogs en op Twitter lees je er lyrische berichten over. We zouden daarom bijna vergeten dat de collectie naast de palettes ook nog een viertal nagellakjes bevat, die ik je vandaag laat zien!

De 4 nieuwe Ultimate Nail Lacquers beloven een goede dekking, lang te blijven zitten en je nagels een onweerstaanbare glans en intense kleur te geven. De lakjes hebben de namen van de steden: C01 London, C02 Berlin, C03 Sydney en C04 New York.

De lakjes hebben dezelfde kleurtjes als de buitenkant van de palettes, zo is de London geel, de Berlin roodbruin, de Sydney paars/taupe en de New York blauw. De kleurtjes zien er in ieder geval veelbelovend uit!

Ik ben begonnen met de gele London, die als enige shimmery en niet heel creamy is. Het lakje heeft daarom ook echt 2 a 3 laagjes nodig en lakt wat streperig. Wel is het een prachtig geel kleurtje met mooie, subtiele glittertjes erin!

Dan de roodbruine Berlin, die al met slechts een laagje meteen dekkend is en daarin zie je ook duidelijk verschil in de substantie met de wat meer sheer London. Aangezien ik meestal 2 laagjes aanbreng doe ik dat ook met deze en dan geeft dit lakje een prachtige, intense kleur.

Het derde lakje Sydney is net als de Berlin lekker creamy en dekt ook uitstekend. Het is een mooi taupe kleurtje met een lichtpaarse ondertoon.

Ook de laatste New York heeft een prettige creamy substantie en dekt ook met 2 laagjes. Het is een vrij speciaal en heel mooi blauw kleurtje met een wat groenige ondertoon.

Net als de palettes vind ik ook de lakjes uit de Big City Life collectie erg leuk en van goede kwaliteit. De lakjes zijn lekker creamy (op de London na), brengen prettig aan en hebben een mooie glans en prachtige, heldere en intense kleuren. Again tumbs up for Catrice!


De Catrice Big City Life nagellakjes zijn voor
2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.
Let op! Tot en met 6 november 2011 krijg je bij Kruidvat bij aankoop van 2 make-up producten 35% korting en kun je de nagellakjes dus met flink wat korting aanschaffen!


Q: Welk kleurtje vind jij het mooist?

 

 

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

17 reacties op “Catrice Big City Life nagellakjes”

Ik vind het mooie nagellakjes! Heb zelf nog niet gekeken in de winkel, maar ik denk niet dat ik wat ga aanschaffen. Heb al genoeg vind ik zelf (en ik had nooit verwacht dat ik dat ooit zou zeggen haha)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.