Categorieën
Beauty

Tommy Hilfiger Eau de Prep

Advertorial ‐ De term preppy is er één die je regelmatig terughoort in de fashion. Als men het over een preppy look heeft wordt hiermee zo’n typisch kakkerige look bedoeld waarbij bootschoentjes, blazers, polo’s, spencers, plooirokjes, kousen, V-hals truien en jasjes met logo natuurlijk niet kunnen ontbreken. Een serie waarin volop preppy wordt gedragen is natuurlijk Gossip Girl, dat zich afspeelt in de New Yorkse Upper East Side en dan vooral door Leighton Meester, alias Blair Waldorf. Je kent ook vast in je omgeving wel iemand die er graag op en top preppy bijloopt en heb je grote kans dat hij of zij iets draagt van Tommy Hilfiger, hét ultieme preppy merk. Vooruitlopend op een nieuwe preppy kledingcollectie komt het merk deze maand met een parfum totally inspired by prep: Eau de Prep.

Eau de Prep is een luchtje dat één en al preppy uitstraalt en dat begint al bij de verpakking. Er is een variant voor hem en voor haar en de Eau de Prep Him komt in een mooie donkerblauw doosje met een ultiem preppy Tommy Hilfiger logo en lichtblauw, wit, zwart en rode strepen. De Eau de Prep Her komt in een rood doosje met hetzelfde logo en ziet er ook lekker classy en chique uit, het is gewoon zonde om weg te gooien! Het flesje lijkt wel wat op dat van het geurtje Tommy Girl en heeft een gouden dop met een soort blauw, rood, wit en zwart lint eromheen.

Eau de Prep is een uitgesproken geur dat opent met witte rozen gevolgd door een kleurrijk hart van roze peper, groene appel en violette bladeren en sluit in de basis af met muskus. Klinkt superlekker, toch? Het idee was een klassieke geur te ontwikkelen en daar een beetje een brutale uitstraling aan te geven. Ik ben zelf erg benieuwd naar dit luchtje, helemaal omdat ik de geurtjes van Tommy Hilfiger altijd erg lekker vind.

Ben je net als ik erg benieuwd geworden naar Eau de Prep en wil je deze graag aan je parfumcollectie toevoegen? Je kunt dit geurtje nu direct online bestellen via ICI Paris XL, waar je ook nog eens korting krijgt! Neem trouwens ook eens een kijkje op de Tommy Hilfiger Facebook pagina, waar je op de hoogte blijft van al het nieuws rondom Tommy Hilfiger en ook kun je hier een preppy IQ test doen en jezelf van een preppy look voorzien! Get prepped!


 

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!