Categorieën
Beauty Make-up

Budgettip! Essence Multi Action mascara

De prijzen van mascara’s rijzen de pan uit these days en zijn bedragen boven de tien euro meer regel dan uitzondering. Ik heb de afgelopen maanden veel mascara’s getest en voorbij zien komen en ben tot de conclusie gekomen dat de duurdere echt niet perse beter zijn dan de wat goedkopere. Sterker nog, ik denk dat de cheap ones het voor mij over het algemeen genomen van de dure varianten hebben gewonnen. Anyway, ik denk dat ik vandaag een hele fijne budgettip voor jullie heb!

Wat me het eerste opvalt aan deze mascara is de sticker met de tekst our bestseller die op de dop prijkt. Deze mascara maakt al een aantal jaar deel uit van de inmiddels vrij uitgebreide Essence mascara collectie en zou daarvan dus de meest verkochte zijn. Volgens Essence doet deze mascara alles wat wij vrouwen van een mascara willen: de wimpers meer volume, lengte en een mooie krul geven. Halleluja! Het Essence schap kent behalve deze roze variant, die overigens wel een beetje een ouderwetse seventies look heeft, ook nog de Multi Action Smokey Eyes (oranje) en de Multi Action False Lashes variant (groen).

De mascara is vrij lang van formaat en heeft een vrij normaal en standaard borsteltje. Over het algemeen vind ik dit soort borsteltjes zonder al teveel poespas het meest prettig werken.

Al met een laagje geeft deze mascara mijn wimpers veel meer volume en lengte, waar ik best van onder de indruk was! Doordat het borsteltje wel vrij fors is kun je iets moeilijker bij de haartjes in de binnenste ooghoek komen, dus daar moet je even iets voorzichtiger te werk gaan. Verder heb ik eigenlijk niets op de mascara aan te merken en helemaal niet voor de prijs van € 2,50!

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope mascara die simpelweg doet wat een mascara moet doen, zou deze wat mij betreft echt een aanrader zijn.

Pluspunten
Geeft zeker meer lengte en volume
Klontert niet
Fijn borsteltje
De prijs van slechts € 2,50!

Minpunt
Verpakking ziet er een beetje seventies uit

De Essence Multi Action mascara is voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

13 reacties op “Budgettip! Essence Multi Action mascara”

Dat ziet er goed uit, zeker voor zo’n budget mascara! Ik ben een beetje huiverig voor de mascara’s van Catrice en Essence, ik heb er een keer een slechte reactie op gehad. Maar ik zou het weer een keertje kunnen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.