Categorieën
Beauty Nagels

Bourjois Najaar 2013 Nagellakcollectie

Bourjois najaar 2013 nagellakcollectie

Door Alette – Dat het herfst is, hebben we inmiddels kunnen merken. Het regent onophoudelijk en de temperaturen zijn gedaald. Gelukkig heeft elk nadeel zijn voordeel en deze collectie van Bourjois zou ik zeker een voordeel van de gure herfst willen noemen.

Deze ‘Gold is Back’ collectie van Bourjois bestaat enkel uit zwart en gouden tinten en bevat 2 nagellakken en 3 topcoats.

Laten we beginnen met Monster Blood, een zwarte lak waarin kleine gouden shimmerdeeltjes terug te vinden zijn.

En dit is Dangerous Wish, een zwarte lak waarin de gouden en holografische glitters in verschillende grootten een hoofdrol spelen. Op de tweede foto zie je wat er gebeurd als er een beetje zon op de nagellak valt, de holografische glitters kunnen hun werk dan pas echt gaan doen…

Vervolgens gaan we over op de topcoats, hier zie je Vampire Vanity gedragen over Monster Blood. We kunnen er niet omheen om bij deze topcoat even te denken aan een duurdere variant van concurrent O.P.I… Ook al is dit niet echt bladgoud, het effect vind ik erg mooi! En dat zegt wat, want ik houd normaal gesproken niet zo van topcoats. Op de foto zie je overigens 1 laagje.

Hierboven zie je Gohst Lovers, een topcoat die mij persoonlijk niet zoveel zegt. Begrijp me niet verkeerd, hij is best mooi en doet zijn werk ook nog eens goed, ik heb er gewoon niet zoveel mee. Dat is puur smaak en er zullen zeker meiden zijn die deze topcoat wel heel mooi vinden. Je ziet op deze foto ook weer 1 laagje topcoat.

Op mijn pink en ringvinger bracht ik Enchanting Potion aan om te laten zien. De vijfhoekige gouden glitters zien er mooi uit en ik moet zeggen dat ik verrast ben door de hoeveelheid glitters. Wat je hier ziet is maar 1 laagje, dus wellicht kun je deze lak ook nog dekkend maken mocht je voor een en al glitter willen gaan.

De ‘Gold is Back’ collectie van Bourjois is vanaf oktober verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en drogisten voor een adviesprijs van €8,49.

Liefs, Alette

 

25 reacties op “Bourjois Najaar 2013 Nagellakcollectie”

Erg leuke collectie!
Ik heb trouwens een vraagje; ik weet niet of ik misschien een artikel gemist heb, maar ik vroeg me af waar Lin is? Ik dacht namelijk dat zij de ‘officiële’ swatcher voor bysjanty is/was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.