Categorieën
Beauty Make-up

Bourjois Cream Blushes – 02 Healty Glow en 03 Rose Tender

Hoewel ik alle soorten make-up in principe met veel liefde omarm en uitprobeer zijn er een aantal waar ik toch een soort van haat-liefde verhouding mee blijf houden. Ik noem bijvoorbeeld een waterproof mascara of eyeliner: superfijn voor onverwachte waterlanders of een typisch Nederlandse plensbui, maar vaak niet van je ogen te bóenen. Nog een voorbeeld is creamy blush en hoewel ik daar in principe niet echt fan van ben, heb ik twee nieuwe Cream Blushes van Bourjois met veel plezier geprobeerd!

IMG_4662IMG_4661Na een hele reeks gebakken poederblushes die al sinds 1868 bestaan komt Bourjois zo’n 150 jaar later met een volgens het persbericht ‘nooit eerder geziene crèmepoedertechnologie en een fluweelzachte en longlasting textuur die aanvoelt als een tweede huid’.

Het ding met creamy blushes vind ik dat ze zich vaak minder mooi (egaal en niet-streperig) laten aanbrengen als poedervarianten. Of nou ja, lastig, ik vind het op mijn gauw vettige huid gewoon nooit zo’n mooi resultaat geven.

Bourjois adviseert deze creamy blushes aan te brengen met je vingertoppen en als het goed is veranderen ze dan onmiddellijk in zijdezachte poeders met een mooi natuurlijk resultaat. Bovendien moeten ze met extracten van klaproos, abrikoos en mangoboter ook nog eens goed voor de huid zijn en hey, dat is altijd mooi meegenomen, toch?

De Creamy Blushes zijn er in vier verschillende kleuren: 01 Nude Velvet, 02 Healty Glow, 03 Rose Tender en 04 Sweet Cherry en ik ben door Bourjois verrast met de 02 Healty Glow en de 03 Rose Tender.

02 Healty Glow geeft een werkelijk prachtig peachy kleurtje en de 03 Rose Tender is zachtroze met een (afhankelijk hoe het licht erop valt) licht shimmery finish. Wauw, I seriously love this colours!

Wauw hé, deze blushes laten zich echt makkelijk aanbrengen en vervagen en als je ernaar kijkt lijken het net poederblushes (let niet op het kleurverschil tussen mijn hand en gezicht, oef…). Daarnaast voelen ze inderdaad superzacht en heel natuurlijk aan en liggen ze niet als een dik plakkaat op je huid. Ik moet toegeven: ik ben aangenaam verrast!

De Bourjois Cream Blushes zijn voor € 10,99 per stuk verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Etos.

Q: Wat vind je van deze nieuwe Cream Blushes van Bourjois? Gebruik je zelf graag creamy blushes?

20 reacties op “Bourjois Cream Blushes – 02 Healty Glow en 03 Rose Tender”

Ik en cream blushes zijn geen vrienden en ik denk ook niet dat we het binennkort zullen worden. Geen idee wat mijn reden daarvoor is, maar ik pak ze nooit in de winkel. Toch zijn deze kleuren wel mooi en Bourjois doet het erg goed de laatste tijd. xxx

Ik heb de nr’s 3 en 4, naast een gewone blush van Bourjois in Healthy Glow 😉
Ze zijn mooi en fijn om mee te werken. Geen spijt van mijn aanschaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.