Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

New favorite – Boots Botanics Rehydrating Body Butter

Verliefd op een bodybutter, zou het kunnen? Nou kennelijk wel, want ik geloof serieus dat het mij is overkomen. In de enorme goodiebag van het Beauty Brands United event vond ik namelijk een fikse pot bodybutter van het merk Boots en jawel, het was liefde op het eerste gezicht. Ik rook, smeerde, probeerde en was verkocht.

Deze Rehydrating bodybutter is mijn eerste kennismaking en ervaring met het merk Boots, al dacht ik in eerste instantie dat Botanics het merk was omdat dit zo opvallend op de pot staat. Domme ik, want helemaal bovenaan staat toch echt ‘Boots’.

Dit lekkere smeerseltje wordt omschreven als een rijke en volle bodybutter die als het ware in je huid smelt, deze zacht en glad maakt én langdurig hydrateert. Dit is te danken aan een lekkere hoeveelheid shea- en cacaoboter en kokosnootolie die aan de boter is toegevoegd en oelala, zij maken het echt een ware traktatie voor je huid én reukorganen!

Behalve de heerlijk frisse en supervrouwelijke geur trekt deze bodybutter ook lekker snel in, maakt mijn huid zachter dan zacht en gladder dan glad én zorgt er ook voor dat dit gedurende de dag zo blijft. Wanneer ik volop aan het zweten en puffen ben in de sportschool is op mijn armen de zalige geur waarmee ik me ’s ochtends heb ingesmeerd nog te ruiken, heerlijk!

Leuk feitje is dat Boots al enige tijd samenwerkt met een aantal plantkundigen van de Royal Botanic Gardens in Kew (vlakbij Londen), die voor de Boots Botanics lijn voornamelijk gebruik hebben gemaakt van vetiver extract, een grassoort dat onder andere in India al eeuwenlang gebruikt wordt vanwege haar kalmerende en rustgevende werking. Naast heel lief voor je huid en heel prettig voor je neus is deze bodybutter dus ook nog eens goed voor de ontspanning. Ik ben verkocht!

De Boots Botanics Rehydrating Body Butter is verkrijgbaar bij de Boots verkooppunten.

Q: Heb jij al eens iets geprobeerd van het merk Boots? Wat is op dit moment jouw favoriete bodbutter/bodylotion?

12 reacties op “New favorite – Boots Botanics Rehydrating Body Butter”

Leuke blog over onze nieuwe Botanics Rehydrating Body Butter! Botanics één van de eigen merken van Boots. Deze heerlijke Body Butter kost € 9,95 en de nieuwe Botanics producten zijn vanaf 2 april verkrijgbaar in onze Boots vestigingen en op onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.