Categorieën
Beauty Make-up

Big Bronzers – Bourjois, Miss Sporty en NYC

Nu er hier en daar berichten opduiken over mooi weer dat er eindelijk aan zit te komen begin ik stiekem wel een beetje te stressen en ben ik niet alleen met selftanning in de weer, maar vind ik dat ook mijn gezicht wel een sun kissed touch kan gebruiken. Aan bronzers in ieder geval geen gebrek, want van zowel Bourjois, Miss Sporty en NYC heb ik een nieuwe Big Bronzer mogen proberen!

De Bourjois Maxi Delight Bronzer (€ 13,99) heeft een lekker uit de kluiten gewassen formaat (bevat 18 gram) en de combinatie van een aantal fijne ingrediënten, gouden parelmoerdeeltjes en een fijne, lichte structuur zou het tot een echte summermusthave moeten maken. De bronzer is er in twee varianten: 01 Fair/Medium skin en 02 Olive/Tanned skin.

Ook NYC maakt een bezoekje aan de zonnebank overbodig met de nieuwe Big Bold Bronzer (€ 3,99 voor 17,1 gram), die ook in twee varianten te verkrijgen is: 601 ManhaTan en 602 MetropoliTan (deze zie je op de foto’s). De NYC bronzer is qua design een beetje Mexico inspired en belooft je gezicht en eventueel schouders een natuurlijke sunkissed glow te geven.  

Dan is er nog de Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder (€ 3,99) en met bijna hetzelfde uiterlijk als die van NYC is duidelijk te zien dat deze merken (tweeling)zusjes van elkaar zijn. Ook Miss Sporty heeft de keuze uit twee verschillende varianten: 010 Hawaiian Flower en 020 Hawaiian Hula (foto’s) en ook deze bronzer bevat 17,1 gram.

Qua kleuren liggen de bronzers van NYC en Miss Sporty eigenlijk heel dicht bij elkaar en is die van Bourjois met de oranje ondertoon degene die een beetje buiten de boot valt. Wel mooi dat er een subtiel shimmertje in zit, maar voor mijn huid is ie helaas een beetje too much. Die van NYC en Miss Sporty zijn met € 3,99 lekker betaalbaar en geven een mooi, subtiel glansje, oftewel: prima big budget bronzers!

Q: Wat is op dit moment jouw favoriete bronzer?

25 reacties op “Big Bronzers – Bourjois, Miss Sporty en NYC”

Die van Bourjois ziet er zo wel heel oranje uit, en miss sporty is niet bij mij in de buurt te koop dus ik zou voor die van NYC gaan. 😉 Nu gebruik ik de bronzer uit het Sleek face form palet. 🙂

Mijn favoriet is de prachtige bronzer van BO-HO (teracotapoeder) geeft zoooo een prachtig sun-kissed effect! Ik heb al tientallen bronzers uitgetest voor mijn blog maar dit blijft mijn alltime favoriet!

Ook de bronzer van elf vind ik fantastisch goed 🙂 (de iets duurdere op de website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.