Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Balenciaga Rosabotanica parfum

Bij het horen van het merk Balenciaga dromen veel dames misschien direct weg bij de gedachte aan de prachtige tassen en kleding, maar ook kunnen we bij dit Franse modehuis terecht voor heerlijke geuren. Na Florabotanica is onlangs Rosabotanica gelanceerd, een geur die is gebaseerd op een bijzonder rozenakkoord. Oeh, dat klinkt (ruikt) naar meer!

Balenciaga Rosabotanica wordt omschreven als een vernieuwend, modern, vrouwelijk en sexy roosparfum met een vleugje kruiden van de hand van parfumeurs Olivier Polge en Jean-Christophe Herault.

Net als die van Florabotanica is ook de flacon van Rosabotanica weer een waar kunstwerk op zich. Het flesje is voorzien van prachtige kleurrijke, exotische bloemen en is in combinatie met de abstracte zwart-witte dop een samensmelting van twee verschillende werelden.

IMG_0211De geur van Rosabotanica is meteen te herkennen als rozig, maar dan in een kruidig en modern jasje. Naast rozen is Rosabotanica voorzien van roze peper, kardemom en amber, dat het alles bij elkaar een heel spannende, bijzondere en supervrouwelijke geur maakt.

De Rosabotanica geur (30 ml voor € 58,33, 50 ml voor € 80,56 en 100 ml voor € 110,56) is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bi j de geautoriseerde Balenciaga Fragrance par fumerieën en warenhuizen. Ook is er een bodylotion van 200 ml vekrijgbaar voor € 38,33.

Q: Is deze geur iets voor jou, denk je?

4 reacties op “Balenciaga Rosabotanica parfum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.