Categorieën
Beauty Haar

Aussie Queen Bee Brunch

Door Alette – Woensdag mocht ik weer naar een leuk persevent voor bysjanty. Ik ging namelijk naar de Queen Bee Brunch van Aussie! Een select groepje meiden was uitgenodigd om naar deze brunch te komen, de zogeheten Queen Bees. Ik waande me een echte Blair Waldorf op weg naar het event. 

Eenmaal op onze zetels neergedaald, werden we voorzien van een heerlijke drie gangen maaltijd. Omdat Aussie een Australisch merk is, vond de brunch plaats in Little Collins: een erg leuk Australisch café/restaurant in Amsterdam.

Tussen de gangen door werden we meegenomen door de milestones van Aussie.

  • Dit awardwinnende merk, zette twee jaar geleden voet aan land in Nederland en is sindsdien exclusief verkrijgbaar bij Etos.
  • Tijdens een winactie in de winter van 2011/2012 werd de echte ‘Aussie-girl’ uitgekozen. Zij won twee vliegtickets naar, jawel, Australie! Dat is toch wel een erg gave prijs?!
  • In de herfst van 2012 werd de ‘Take the Heat’ lijn geïntroduceerd; een shampoo, conditioner en 3 minute miracle mask die bescherming bieden tegen de warmte van föhn, stijltang en krultang.
  • In mei 2013 werd er een street art event gehouden, waar de gelijknamige lijn werd gepresenteerd. Versierd met street-art kwam Aussie met drie variaties van het populaire 3 minute miracle mask.
  • Nu, in de herfst van 2013, bestaat Aussie twee jaar! De reden dat wij nu bij elkaar zitten.
  • Het spannende is dat er nog een milestone benoemd werd in de waaier die je hierboven op de foto ziet staan. Helaas mag ik deze nog niet met jullie delen, maar ik kan aanraden dit merk de komende tijd in de gaten te houden…

Propvol van het heerlijke eten dat ik op de brunch voorgeschoteld kreeg, ging ik weer naar huis. Maar niet voordat er door Aussie nog twee leuk prijzen werden weggegeven. Door middel van een quiz over Australië kon je een kofferset en een dag wakeboarden voor twee winnen. Helaas bleek dat ik wel wat bijscholing kan gebruiken als het gaat om kennis over Australië en mochten twee andere gelukkigen naar huis met deze mooie prijzen.

Naast een gevulde maag, kregen we ook een royale goodiebag mee. Thuis aangekomen, vond ik het tijd om uit te pakken:

Om in het Australische thema te blijven kregen we deze twee goodies.

Prachtige handschoenen van Ugg, waar ik echt ontzettend blij mee ben! Vanwege een slechte doorbloeding heb ik in de winter altijd erg veel last van koude handen en vorig jaar had ik zelf al eens overwogen deze warme vriendjes aan te schaffen. Uiteindelijk niet gedaan, maar toen kreeg ik ze zomaar!

Daarnaast nog dit mooie armbandje van Chic le Freak; een merk dat handgemaakte sieraden maakt van natuurlijke materialen.

En last but not least kregen we van Aussie deze drie versies van het populairste product van het merk mee; 3 minute miracle mask.

Als ik eerlijk ben had ik nog nooit iets van dit merk gebruikt, maar inmiddels heb ik het 3 minute miracle mask een keer uitgeprobeerd en ik ben in eerste instantie enthousiast! Mijn haar wordt er mooi glad en glanzend van, zonder veel volume te verliezen en het meest opvallende tijdens het gebruik: de heerlijke geur. Je moet wel een zoetekauw zijn, want je waant je tijdens het gebruik in een kauwgomballenwereld.

De shampoos en conditioners hebben een adviesprijs van €7,11, de 3 minute miracle mask zijn met €9,14 iets duurder. Aussie is in Nederland verkrijgbaar bij Etos.

Hopelijk vonden jullie mijn verslag leuk om te lezen. Ik vond het in ieder geval erg leuk om met jullie te delen. Na alle verhalen en het gebruik van de 3 minute miracle mask kan ik niet anders zeggen dan dat mijn interesse gewekt is…

Liefs van jullie Queen Bee,

Alette Waldorf

16 reacties op “Aussie Queen Bee Brunch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.