Categorieën
Beauty Make-up

Artdeco Eyeshadow Base

Dit kleine potje is misschien wel onze fijnste ontdekking van de afgelopen tijd. Het zorgt er namelijk voor dat je oogmake-up beter op de plek blijft en sowieso zichtbaar blijft. En niet alleen je oogmake-up hebben we ontdekt.

ad1

Voor de make-up op onze huid gebruiken we ook een basis, dus waarom niet ook voor onze oogmake-up? Het lijkt zo logisch gezien we altijd zeuren over randjes van opeengehoopte make-up in onze arcadeboog en dat de make-up halvewege de dag al niet meer te zien is terwijl we er zoveel tijd, moeite en liefde in stoppen elke ochtend. Een gat in de markt dat wordt opgevuld door Artdeco Eyeshadow Base.

ad2

 

Natuurlijk is een eyeshadow base niet nieuw. Maar om er ééntje te vinden die ook echt werkt is een behoorlijke uitdaging.

ad3

 

Omdat de base op onze ogen het gewenste effect bereikt, probeerden we het ook op plekken op ons gezicht waarvan we merken dat de make-up minder lang blijft zitten, zoals wangen en neus. En ja hoor, hier bleef de make-up ook zeker wel een paar uur langer zitten. Handig voor feestjes waarbij in de dampende mensenmassa de make-up als sneeuw voor de zon verdwijnt.

ad4

De basis is stevig en crèmig en voelt zijdezacht aan op de huid. Er zit een heel klein parelmoerachtig glittertje in die niet opvalt en louter voor een gezonde uitstraling zorgt. Hierdoor hoef je er niet eens per se oogschaduw overheen te dragen. Je kunt ook de basis alleen gebruiken. Bijvoorbeeld als je ogen er een beetje vermoeid uitzien, lijken ze nét wat meer energie te hebben.

ad5

Als je de basis wil gebruiken waar hij voor bedoeld is, mag je hem best wat dik aanbrengen (wel zodat je het niet te goed ziet). Dan blijft de oogschaduw namelijk het beste zitten. Wanneer je een heel dun laagje aanbrengt, kan het zijn dat de oogschaduw zich alsnog ophoopt in je oogplooien.

Artdeco Eyeshadow Base is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €6,95.

Q: Gebruik jij oogschaduw basis?

2 reacties op “Artdeco Eyeshadow Base”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.