Categorieën
Beauty Make-up

2True True Colour Duo Oogschaduw & Twist ‘n’ Line Eye Definer

Catrice, Essence en NYC zijn voor vrijwel iedereen bekende budgetmerken die bij Kruidvat te verkrijgen zijn, maar het merk 2True zal misschien niet iedereen direct bekend voorkomen. 2True heeft dan ook vaak geen eigen schap, maar een los rek dat vaak een beetje een achteraf plaatsje in de winkel heeft. Iedere keer wanneer ik voor dat wat cheap ogende rek met 2True producten stond vond ik het er nooit zo geweldig uitzien en had ik ook niet zoiets van dit of dat móet ik hebben, maar….. om echt te kunnen oordelen moest ik het eerst maar eens proberen!

True Colour Duo Eyeshadow

2True heeft diverse oogschaduws in haar assortiment, waaronder de True Colour Duo oogschaduws die in 15 kleurcombinaties te verkrijgen is. De oogschaduws hebben geen namen, maar worden aangemerkt als Shade No. 1, Shade No 2. enzovoorts. Ik ga je Shade No1. laten zien, deze heeft een beetje een glitterende donkergrijze en een witte oogschaduw.

Aan de grotendeels doorzichtige bovenkant van het doosje kun je meteen zien dat het een duo oogschaduw is en deze ziet er met het glimmende zwart op zich prima uit en voelt stevig aan. Op de bovenkant staat in paars glimmende letters het 2True logo. Op de achterkant  van het doosje is te lezen dat de oogschaduw langhoudend en crease-proof is, maar dat ligt voor mij meestal meer aan de oogschaduwbasis dan aan de oogschaduw zelf.

Door het transparante dekseltje zijn in de grijze oogschaduw met het blote oog al flink wat glittertjes te zien en ook wanneer je het doosje opent kun je daar niet omheen. De witte oogschaduw heeft geen shimmers en lijkt erg geschikt om te gebruiken als highlighter.

Om een goede en duidelijke swatch van de grijze oogschaduw te krijgen heb ik wel een keer of wat door de oogschaduw moeten gaan, want hij geeft een beetje een vlakke kleur, daar had ik eigenlijk toch iets meer van verwacht. Waar ik in eerste instantie dacht dat de donkergrijze oogschaduw beter gepigmenteerd zou zijn is het eigenlijk de witte die het beste kleur afgeeft. Beide oogschaduws hebben een vrije matte finish.

Al met al is deze duo oogschaduw niet geweldig maar best oké, ik heb slechtere gezien. Het pigment is niet heel indrukwekkend en je moet dan ook wel flink wat laagjes aanbrengen om de kleur echt duidelijk te krijgen. Als ik de kwaliteit van deze oogschaduw voor de prijs van € 2,50 ga vergelijken met die van Catrice die net zoveel kosten zijn die toch beter en zien er ook wat leuker uit.

By Sjanty vindt dit product:

niet heel overtuigend…

De 2True True Colour Eyeshadow Duo’s zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Twist ‘n’ Line Eye Definer

De Twist ‘n’ Line Eye Definer (leuke naam!) is een waterproof oogpotlood dat werkt door middel van een draaimechanisme. De Eye Definer is verrijkt met verzachtende bisabolol die de tere huid rond je ogen verzorgt en biedt keuze uit 13 kleurtjes. Ook deze Eye Definers hebben geen namen, maar nummers. Ja, dan zijn er maar liefst 13 kleurtjes en ga ik toch altijd voor zwart, in dit geval de No 8.

De Eye Definer ziet er met het mat zwart en het glimmend paarse (met hier en daar wat kleine glittertjes erin) opschrift eigenlijk best leuk uit. Op de zijkant van het potlood vind je nog wat informatie over de ingrediënten die het bevat.

Deze Eye Definer doet me direct aan de Rimmel Exeggarete denken en ze werken eigenlijk precies hetzelfde.
Het voordeel van zo’n draaiend potlood is natuurlijk dat je het niet hoeft te slijpen en net zover uit kunt draaien als je zelf prettig vindt.

Ook over de hoeveelheid kleur die deze Eye Definer geeft ben ik eigenlijk dik tevreden, deze is zoals je mag verwachten mooi intens zwart. Het lijntje veegt niet snel uit en blijft op zich best een tijdje prima zitten, ook op de waterlijn.

Op zich is er met deze Twist ‘n’ Line Eye Definer eigenlijk niet heel veel mis maar ik merk wel dat die van Rimmel net iets meer zwart geeft en wat langer blijft zitten, maar die is dan ook 3 keer zo duur.

By Sjanty vindt dit product:

De 2True Twist ‘n’ Line Eye Definer is voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

(N.B.: Alle producten van 2True kosten € 2,49, wanneer je 3 artikelen koopt betaal je € 5,99!)

4 reacties op “2True True Colour Duo Oogschaduw & Twist ‘n’ Line Eye Definer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.