Keeping Up With The Kardashians seizoen 9

Driewerf hoera: er komt een nieuw seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Want is dat waar we Kim Kardashian van kennen? Hoewel we haar allemaal kennen, is het niet helemaal duidelijk waarvan ook alweer. Is het omdat ze haar leven deelt met Kanye West. Kennen we haar van haar zwangerschap waar geen einde aan leek te komen en haar lichaam ook niet veel goeds deed? Is het haar achterwerk die steeds maar lijkt te groeien (waar eventueel opzet in het spel kan zijn)? Of haar make-up lijn? Of haar kledinglijn? Waar we haar precies ook al weer van kennen staat niet meer vlijmscherp in ons geheugen. Dat we haar leven op de voet kunnen volgen met Keeping Up With The Kardahians is zeker. Er komt weer een gloednieuw seizoen aan om onze luie zondagen mee door te brengen. 

Kardashians2
2 maart om 20:00 uur trapt E! af met de eerste aflevering van  Keeping Up With The Kardashians seizoen 9. Zet de bak popcorn maar vast klaar, want het leven van de Kardashians is er niet minder hectisch op geworden: scheidingen, baby North, verlovingen, er is heel wat veranderd sinds het laatste seizoen.

Gelukkig hebben we de Kardashians niet helemaal hoeven missen, want ze vliegen geregeld voorbij in de media en ook op hun eigen goed onderhouden Social Media kunnen we nog een beetje meegluren in hun leven.

Q: Heb jij de andere seizoenen van Keeping Up With The Kardashians ook gevolgd?

Comments

  1. Jaaa leuk!!

  2. Heerlijk even een uurtje onzin kijken. Het is by the way de enige reality serie die ik elke week kijk!
    Hopelijk komt er wat meer nieuws aan bod want ondertussen is alles al in de media geweest.

  3. Op welk net is het?

  4. Ik heb het nog nooit gezien, op welk net komt het?Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.