Categorieën
Fashion

Het geheim van een Parisiènne: haar lingerie

FASHION_FEVER_ DIDE BALCONY BRA_W_P9_LS_LL-252-cmyk

Hoe doen die Parisiènnes dat toch? Altijd verzorgd tot op het bot? We verklappen een geheimpje: het begint allemaal bij hun lingerie. De nieuwe collectie Fashion Fever van Hunkemöller sluit daar naadloos op aan.

Dat heerlijke onbezorgde van Parisiènnes, de zelfverzekerde net niet arrogante uitstraling, de eerlijke pure fashion die ze dragen. Stijlvol tegen het saaie aan, maar saai is het juist absoluut niet. Eerder spannend, bizar genoeg. Lakjes en kant kunnen ze dragen zonder ooit maar ordinair te zijn of er zelfs maar in de buurt te komen. Hoe doen die vrouwen dat toch?
Alles begint bij de basis. En de basis van een goed verzorgde uitstraling is je lingerie. Ook al ben jij (en je vriend) de
enige die het ziet. Mooie lingerie doet iets met je. Het grote geheim van Parisiènnes is dat ze altijd van top tot teen, van lingerie tot jas, verzorgd zijn. Ze besteden overal aandacht aan. Niets is belangrijker voor hen dan mooie lingerie te dragen, want dat is de basis.
Packshots Zwart-wit 132-133Packshots Groen 627-566Packshots_roze bloem 292-295

Nu zijn wij geen Parisiènnes en liggen de leuke Parijse boetiekjes niet voor het oprapen zonder de portemonnee zo wijd mogelijk open te trekken. En dat hoeft ook niet. De nieuwe collectie Fashion Fever van Hunkemöller is een perfecte basis voor een flawless uitstraling. De collectie bevat verschillende stijlen…

De inspiratie van Head of Design Zoe Smith uitte zich in verschillende thema’s. Ook zij heeft zich laten inspireren door Parijs. Door een typisch Parijs’ liefdesverhaal, voor de Perfectly Pink collectie om precies te zijn. Zwart wordt gecombineerd met zacht pink, en romantische prints met een moderne twist. Het tweede thema Autumnal Glow is gebaseerd op een andere fashionable cultuur: de typische herfstdagen in Italië. Door het mediterrane kleurenpalet met rode wijn-tinten en bloemenprints krijgt dit thema romantische uitstraling.

Soft Rebel vertegenwoordigt een grote trend door gewaagd khaki te romantiseren met zacht roze. De verschillende tinten blauw domineren de Out of Blue collectie. Monochromatic is het laatste thema van de Fashion Fever collectie. Dat thema heeft een eigentijdse uitstraling met grafische en geometrische vormen en er is gebruik gemaakt van lasercuts.

Fashion Fever is van 24 augustus tot en met 6 september bij Hunkemöller en dan krijg je ook nog eens 20% korting op geselecteerde items uit de collectie.

Q: Ben jij ook helemaal klaargestoomd om verzorgd in alle kledinglagen het nieuwe seizoen (waar we nog even liever niet aan denken) uit te dagen?


Advertisement

Één reactie op “Het geheim van een Parisiènne: haar lingerie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.