De nieuwste zonnebrillen voor een prikkie

Het leven wordt gekleurd door de zonnebril waar je doorheen kijkt. Ook deze zomer zitten we nog gebakken met aviator-, wayfarer- en clubmastermodellen. Maar er komt ook een nieuw modelletje om de hoek kijken, namelijk eentje met ronde glazen. Inderdaad, dat model dat vastgegroeid zat op de neus van John Lennon en dat we herkennen uit de jaren ’90 fluiten we weer terug op onze eigen neuzen.

zo2

Zodra de zon mindert in kracht wil dat nog niet zeggen dat je geen zonnebril hoeft te dragen. We weten genoeg redenen hoor: het vermindert de kans op traanogen tijdens het fietsen, je ogen blijven droog als het regent, dus dat panda-effect is een no-go, je oog dient niet als vliegenvanger tijdens je fietstocht en het staat gewoon goed. Daarnaast kan een zonnebril er voor zorgen dat het weer een stuk zonniger oogt. Vooral zonnebrillen met gele en beige glazen zijn hier erg goed. Dus: bekijk het leven eens door een gele bril.

zo1

Zonnebril 1, Otto, €19,95
Zonnebril 2, Asos, €16.90
Zonnebril 3, LIV, €14,99
Zonnebril 4, Sally & Circle, €13,95
Zonnebril 5, Asos, €14,08
Zonnebril 6, Mint & Berry, €19,95
Zonnebril 7, Mint & Berry, €19,95

Om je niet op kosten te jagen zochten we onze favoriete modellen mét gele glazen onder de €25,- uit. Graag gedaan hoor.

Q: Welke zonnebril past er op jouw neus?

Comments

  1. Wat een leuke budget geprijsde sunglasses 😉
    Die van de nrs. 4 & 5 zijn mijn favorieten.

    Xoxo

  2. Zeer betaalbare zonnebrillen. Bedankt voor de tips. Zelf hou ik toch het meest van de klassieke Aviator zonnebril modellen. Dus zoals nummer vijf.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.