Wishlist: Chi stijltang

Door Alette – Lange tijd deed ik vrij weinig met mijn haar. Jarenlang had ik hetzelfde (lange) kapsel, liet mijn haar altijd aan de lucht drogen en droeg het los of in een knotje. Veel variatie zat er niet in. Toen ik anderhalf jaar geleden opeens besloot mijn haar kort te knippen, werd ik ook creatiever. 

Mijn haar zoals ik het heel lang heb gedragen. Je kunt hier ook goed zien dat mijn haar van zichzelf krult.

De kwaliteit van de foto is vrij slecht, maar hier kun je wel zien hoe kort ik het liet knippen. De linkerkant (voor de kijkers rechts) is opgeschoren en de rechterkant is wat langer.

De rechterkant heb ik daarna langer laten groeien, de linkerkant is hier nog zo kort als op de foto hierboven. Hier is het trouwens ook bewerkt met de stijltang. Voor twee tientjes kocht ik er een en was hier een hele tijd tevreden mee.

En dit is mijn haar zoals het nu is. In een (ongelijke) boblijn geknipt waar ik erg blij mee ben. Vooral stijl gemaakt, zoals op deze foto, vind ik het leuk staan.

Ik maak ook weleens krullen in mijn haar, bijvoorbeeld voor de Marilyn Monroe look die ik maakte en daarbij verricht mijn goedkope krultangetje prima werk. Omdat ik zelf al een beetje krullend haar heb, blijft mijn haar één grote krullenbol totaan de volgende wasbeurt. Met een stijltang blijft mijn haar helaas maar ongeveer een halve dag stijl en dan komt er alweer een beetje slag in. Toen de kapster mijn haar laatst met een Chi stijltang had gestijld, bleef het echt twee hele dagen kaarsrecht stijl. Daarom wil ik er nu zelf één! Helaas zijn die dingen nogal aan de prijs (zo’n €100,-) dus ik zal er nog even voor moeten sparen.

Hebben jullie ook een duur beauty item op je verlanglijst?

Liefs, Alette

Comments

 1. Oh, dat is heel mooi en je kan deze kapsels goed hebben omdat de coupe perfect bij je past!
  Ja, ik heb een prachtige tang van dit merk al jrn op mijn wishlist staan! 😉
  Ik heb kroeshaar van mezelf en had het lang geleden altijd gestraight dus toen had ik steed van die goedkope tangen die om de haverklap stuk waren….. zo had ik meer geld besteed dan dat deze bovengenoemde tang kost.
  Maar dromen komen uit 😉

  Geniet van je dag….

  Xoxo

 2. Op het moment heb ik niet echt iets duurs op mijn wishlist staan, maar eerder veel kleine dingen! Oa de halve Urban Decay kerstcollectie… Autsj!

 3. Ik heb ook een duur item op mijn lukt, namelijk de clarisonic 🙂

 4. Je haar vind ik nu (vooral stijl) heel erg mooi! Maar de stap ervoor kon je ook goed hebben. Die laatste foto is trouwens leuk 😀

 5. Ik vind je haar echt heel erg leuk op de laatste foto!

 6. Ziet er goed uit!

 7. Je haar ziet er gaaf uit 😀

 8. themakeuphotspot zegt

  staat je supermooi! mooie ogen heb je ook 🙂

 9. Super mooi.

 10. Een chi tang is prijzig, maar ik kan het je zeker aanraden! Die dingen zijn geweldig <3

 11. Ik vind je kapsel echt mooi bij je passen. Ik wil ook al een hele tijd een Chi stijltang, ze lijken me zo fijn! En de investering ook waard. Ik moet nog even sparen..haha

 12. Een chi-tang is echt een goede investering. Ik heb hem ook en hij is erg goed!

 13. Ik wil ook zo graag nog eens een Chi Tang, ik voel je :3

 14. Heb altijd al een CHI stijltang willen proberen, maar in plaats daarvan heb ik een ISO straightener gekocht. Ook heel erg goed trouwens!

 15. Als je een jaarabonnement neemt op de Glossy, dan krijg je 12x de Glossy & een Chi stijltang voor 79 euro! http://www.glossy.nl/abonnement/33/takeSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.