Categorieën
Beauty Haar

Wishlist: Chi stijltang

Door Alette – Lange tijd deed ik vrij weinig met mijn haar. Jarenlang had ik hetzelfde (lange) kapsel, liet mijn haar altijd aan de lucht drogen en droeg het los of in een knotje. Veel variatie zat er niet in. Toen ik anderhalf jaar geleden opeens besloot mijn haar kort te knippen, werd ik ook creatiever. 

Mijn haar zoals ik het heel lang heb gedragen. Je kunt hier ook goed zien dat mijn haar van zichzelf krult.

De kwaliteit van de foto is vrij slecht, maar hier kun je wel zien hoe kort ik het liet knippen. De linkerkant (voor de kijkers rechts) is opgeschoren en de rechterkant is wat langer.

De rechterkant heb ik daarna langer laten groeien, de linkerkant is hier nog zo kort als op de foto hierboven. Hier is het trouwens ook bewerkt met de stijltang. Voor twee tientjes kocht ik er een en was hier een hele tijd tevreden mee.

En dit is mijn haar zoals het nu is. In een (ongelijke) boblijn geknipt waar ik erg blij mee ben. Vooral stijl gemaakt, zoals op deze foto, vind ik het leuk staan.

Ik maak ook weleens krullen in mijn haar, bijvoorbeeld voor de Marilyn Monroe look die ik maakte en daarbij verricht mijn goedkope krultangetje prima werk. Omdat ik zelf al een beetje krullend haar heb, blijft mijn haar één grote krullenbol totaan de volgende wasbeurt. Met een stijltang blijft mijn haar helaas maar ongeveer een halve dag stijl en dan komt er alweer een beetje slag in. Toen de kapster mijn haar laatst met een Chi stijltang had gestijld, bleef het echt twee hele dagen kaarsrecht stijl. Daarom wil ik er nu zelf één! Helaas zijn die dingen nogal aan de prijs (zo’n €100,-) dus ik zal er nog even voor moeten sparen.

Hebben jullie ook een duur beauty item op je verlanglijst?

Liefs, Alette

15 reacties op “Wishlist: Chi stijltang”

Oh, dat is heel mooi en je kan deze kapsels goed hebben omdat de coupe perfect bij je past!
Ja, ik heb een prachtige tang van dit merk al jrn op mijn wishlist staan! 😉
Ik heb kroeshaar van mezelf en had het lang geleden altijd gestraight dus toen had ik steed van die goedkope tangen die om de haverklap stuk waren….. zo had ik meer geld besteed dan dat deze bovengenoemde tang kost.
Maar dromen komen uit 😉

Geniet van je dag….

Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.