Man Plast In Keuken

In Groningen heeft een dronken man in de keuken van een restaurant geplast, omdat de wc defect was, en hij nou eenmaal moest.

plassen

Een 24-jarige dronken man uit wilde naar het toilet gaan in een restaurant in Groningen. Door het dienstdoende personeel werd hij hierin tegengehouden, omdat de wc defect zou zijn. De man had nou eenmaal een volle blaas, en die moest geleegd worden, dus zocht hij zelf naar een oplossing.

Een nogal ongepaste oplossing als je het ons vraagt. De man plaste in plaats van in het defecte toilet, in de keuken van het restaurant. Iets wat normaal alleen maar in vieze studentenhuizen gebeurt. Je wordt wat impulsiever als je een paar drankjes op hebt. Maar alsnog blijft het vrij ongepast. Hoewel het restaurant er aan de andere kant voor had moeten zorgen dat er een mogelijkheid was om te toiletteren.

Als straf moest de man de keuken schoonmaken, maar dat weigerde hij. Uiteindelijk is de man opgepakt en meegenomen door de politie. Wat vind jij: heeft de man gelijk, en had het restaurant maar voor een oplossing moeten zorgen?

Bron: WTF.nl
Beeld: Weheartit

Comments

  1. het restaurant had inderdaad wel voor een vervangend toilet kunnen zorgen, maar het is inderdaad ook niet echt netjes om in de keuken te gaan tinkelen XD

  2. Tja, heel apart van die man natuurlijk! Het restaurant had inderdaad voor een vervangend toilet moeten zorgen, maar dat je dan in een keuken gaat plassen…..

  3. Hahah tja vrij ongepast! Maar wat rot dat het restaurant geen vervangend toilet had geregeld. Ik moet soms ook ineens nodig, en ik zou niet weten wat ik dan zou doen hahah (maar niet in de keuken plassen, laat ik dat duidelijk maken).

  4. Jeetje….. bah. Ze hadden wel voor een vervangende toilet kunnen zorgen. Nooit in de keuken doen!

  5. Het restaurant had voor een vervangend toilet moeten zorgen, maar mannen hebben de luxe om gewoon buiten tegen een boom aan te plassen, dus hij had gewoon even naar buiten kunnen gaan XSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.