Categorie├źn
Nieuws

Man Plast In Keuken

In Groningen heeft een dronken man in de keuken van een restaurant geplast, omdat de wc defect was, en hij nou eenmaal moest.

plassen

Een 24-jarige dronken man uit wilde naar het toilet gaan in een restaurant in Groningen. Door het dienstdoende personeel werd hij hierin tegengehouden, omdat de wc defect zou zijn. De man had nou eenmaal een volle blaas, en die moest geleegd worden, dus zocht hij zelf naar een oplossing.

Een nogal ongepaste oplossing als je het ons vraagt. De man plaste in plaats van in het defecte toilet, in de keuken van het restaurant. Iets wat normaal alleen maar in vieze studentenhuizen gebeurt. Je wordt wat impulsiever als je een paar drankjes op hebt. Maar alsnog blijft het vrij ongepast. Hoewel het restaurant er aan de andere kant voor had moeten zorgen dat er een mogelijkheid was om te toiletteren.

Als straf moest de man de keuken schoonmaken, maar dat weigerde hij. Uiteindelijk is de man opgepakt en meegenomen door de politie. Wat vind jij: heeft de man gelijk, en had het restaurant maar voor een oplossing moeten zorgen?

Bron: WTF.nl
Beeld: Weheartit

5 reacties op “Man Plast In Keuken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.