Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Onlangs lanceerde Miss Sporty Lip Milionaire Liquid Lipstick in zes verschillende kleuren waarmee je in een handomdraai lipstick op je lippen zou kunnen aanbrengen. Of dat streven helemaal gelukt is lees je hieronder. 

mil0

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick is ervoor gemaakt om lipstick perfect op je lippen te laten belanden. Je kunt het op dezelfde manier aanbrengen als lipgloss en dat zou het een stuk makkelijker moeten maken. Maar wij vonden het nog best lastig om de lipstick mooi aan te brengen. Sommige kleuren zijn niet streeploos aan te brengen en de aplicator neemt of teveel of te weinig kleurstof uit de verpakking mee naar je lippen.

In zes kleuren bestormt Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick de markt:

mil3

001 Lucky Me

mil1

102 Full Peach

mil2

103 Fuchsia Ca$h

mil5

201 Violet Ca$h

mil6

300 Coral Flush

mil4

400 Full Red

Opvallen doen de stickjes zeker. Of het ook mooi gevonden wordt mag ieder voor zich bepalen. Net als of ze fijn zijn. Ook daar zullen de meningen ongetwijfeld over verschillen.

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen in Nederland voor €3,99 per stuk.

Q: Wat vind jij van Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick?

Comments

  1. Mooie kleuren 😉

  2. Mooie kleurtjes.
    Liefs, xxx

  3. Ik vind Violet Cash t mooist! x

  4. Ik ben helemaal fan van deze Liquid Lipsticks! Wat een mooie kleuren!

  5. De kleuren zijn echt erg mooi! Mijn aandacht word getrokken door 201 Violet Ca$h, die is zo apart mooi! 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.