Categorieën
Beauty

Mijn 3 favoriete oogschaduwpalettes

Zo’n anderhalf jaar geleden ontdekte ik de wat grotere oogschaduwpalettes en heb ik er een aantal bij de Duitse webshop Zoeva besteld. Het bleken goede investeringen want vandaag de dag maak ik nog steeds graag gebruik van enkele van deze palettes. Mijn 3 favoriete laat ik vandaag aan je zien!

Zoeva Metallic Stones palette
€ 16,95

 

Dit palette is geinspireerd op de vele gezichten van stenen en juwelen en bevat vooral diepe, intense kleuren als brons, bruin, smaragdgroen en violet. Alle oogschaduws zijn zijdezacht en hebben een mooie metallic finish en glans. Het palette heeft 28 verschillende kleurtjes en bevat in totaal 42 gram oogschaduw.

De pigmentatie van de oogschaduws is uitstekend, met slechts een veegje komt er bij praktisch iedere oogschaduw erg veel kleur vanaf. Ook laten de oogschaduws zich goed blenden en blijven de hele dag uitstekend zitten. Zoals je ziet heb ik dit palette al vaak gebruikt, want bij meerdere oogschaduws heb ik inmiddels al pan geraakt. Echt een top palette!


Zoeva 88 Warm Shimmer palette
€ 16,95

 

Nog een Zoeva palette vol met wat meer neutrale, shimmery warme oogschaduws. Niet alle oogschaduws uit dit palette geven even goed pigment af, maar zijn alsnog prima. Wat wel opvalt in dat de oogschaduws in vergelijking met bijvoorbeeld het Metallic Stones palette wel wat losser van structuur en daarmee wat meer korrelig zijn.

De kleurintensiteit van de oogschaduws is prachtig en met maar liefst 88 oogschaduws en een totaal aan 68,5 gram kun je oneindig veel looks maken. Behalve voornamelijk bruintinten heeft deze 88 Warm Shimmer ook een aantal rode en roze oogschaduws, wat het een heel veelzijdig palette maakt. Uit dit palette heb ik vooral de witte/crème highlight oogschaduws veelvuldig gebruikt, sommige ervan zijn dan ook al zo goed als op.


Palette G28
Prijs lag ook zo rond de € 16,95

Dit palette had ik dacht ik bij webshop Het Puntje besteld, maar die blijkt inmiddels niet meer te bestaan. Ik weet daarom ook helaas niet wat de naam ervan is, op de achterkant zie ik alleen een stickertje met G28 erop. Dit palette met 28 oogschaduws heeft erg veel weg van het Metallic Stones palette, maar heeft wat meer felle kleuren. Wel zijn deze oogschaduws van dezelfde goede kwaliteit en hebben ook een prachtige metallic glans.

Dit palette heeft veel bruine, gouden, bronzen en paarse kleurtjes die prachtig met elkaar zijn te combineren. Net als bij het Metallic Stones palette zijn ook deze oogschaduws zo zacht als zijde en houden het met een goede oogschaduwsbasis met gemak de hele dag prima uit op je oogleden.

 Q: Wat zijn jouw favoriete oogschaduwpalettes?

11 reacties op “Mijn 3 favoriete oogschaduwpalettes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.