Categorieën
Beauty Nagels

Essence Nail Art Twins – 08 Gabriella & Troy

Zo’n anderhalf jaar geleden, toen het nail art schap nog lang niet zo uitgebreid was als nu, introduceerde Essence een nieuw item: de Nail Art Twins. Natuurlijk moet ook Essence met de tijd en de trends meegaan en dus hebben enkele kleurtjes van toen plaats inmiddels plaats gemaakt voor nieuwe, die je nu in het nail art schap vind!

De Nail Art Twins bestaan uit een basiskleur en een glittertop die samen een duo vormen. Natuurlijk kun je de lakjes  ook individueel gebruiken of combineren met andere kleurtjes. Er zijn in totaal 4 setjes die allemaal namen van bekende (die overigens niet voor iedereen even bekend zullen zijn) meegekregen: de zilveren 02 Romeo & Julia, de lichtblauw/groene 06 Bella & Edward (uit de serie Twilight), de donkerblauwe 07 Chuck & Blair (uit de serie Gossip Girl) en de paarse 08 Gabriella & Troy (uit High School Musical).

De Gabriella (colour base 1) is een mooi paars kleurtje met een ietwat blauwige shimmer erin en Troy (glitter topper 2) is een transparante topcoat met ontelbaar veel schitterende blauwe, gouden en paarse glittertjes.

Allereerst heb ik maar liefst 3 laagjes van de Gabriella op mijn nagels aangebracht. Helaas is dit lakje niet heel goed dekkend en daarom heb je er echt zeker 2 á 3 laagjes van nodig. Hieronder zie je de Gabriella & Troy afzonderlijk van elkaar op mijn nagel.

Vervolgens ben ik met de Troy twee keer over de Gabriella gegaan, zodat ook de glitter topcoat goed dekkend is.

Leuk is dat de lakjes behalve als duo ook afzonderlijk van elkaar prima te gebruiken zijn. Als je alleen de Gabriella gebruikt heb je een mooi lakje voor overdag en met de Troy eroverheen ben je helemaal ready to party!

Pluspunten
Mooi resultaat
Lage prijs

Minpunten
Paarse lakje Gabriella dekt niet goed
Niet bij ieder Kruidvat filiaal verkrijgbaar

De Essence Nail Art Twins nagellakjes zijn voor 1,79 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met het nail art schap.
Een overzicht van deze filialen
vind je hier.

 Q: Ben jij bekend met de Essence Nail Art Twins? En wat vind je van deze Gabriella & Troy?

10 reacties op “Essence Nail Art Twins – 08 Gabriella & Troy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.