Categorieën
Beauty Nagels

Etos Kerst 2012 – limited edition nagellak 001 en 002 en Nailart Kit

Je hebt leuke pakketjes en leuke pakketjes, maar Etos weet er altijd een waar feest van te maken. Ook voor het kerstfeest van dit jaar heeft Etos flink uitgepakt en een heel aantal bloggers verrast met een werkelijk fantastisch ‘feest van verleiding’ pakket, bomvol glitterige tasjes, hemdjes, make-upjes én natuurlijk de nodige nagellakjes. Of de nagellakjes van zichzelf nog niet mooi en feestelijk genoeg zijn kun je ze nog eens extra versieren met gekleurde glitters én sterretjes! Nou, genoeg gekletst, ik zou zeggen: watch and enjoy!

In de bomvolle doos waren het de limited edition nagellakjes die me het eerste opvielen (ja, je bent nagellakfreak of niet!). Er zijn er in totaal vier, helaas hebben ze geen namen maar dat maakt ze niet minder leuk.

001 (twee laagjes) is een prachtige diepblauw lakje dat qua kleur misschien perse Kerst is, maar door de glanzende, metallic finish en mini shimmertjes het kerstgevoel wel meteen boven doet komen!

002 (drie laagjes) is helemaal 1000% Kerst en zou je bijna verblinden met het schitterende lichtgouden kleurtje. Als je nou dacht dat het ‘zomaar’ een gouden lakje was, wrong!, want het heeft wat grovere stukjes in zich die als het ware bovenop je nagels komen liggen en is ook nog eens bestrooid met allemaal minuscule goudkleurige glittertjes. Ik zeg: prettieh!

Voor de ultieme kerstnagels is er ook een Nailart Kit waarmee je je nagels kunt bestrooien met rode, blauwe, gouden glitters en holografische sterretjes, isn’t it awesome?!

Het limited edition Nailart Kitje bestaat uit vier ronde potjes, waarvan 3 met glitters (3g per stuk) en eentje met sterretjes (2g). Op de achterkant van het kitje is te lezen hoe je de glitters gebruikt: je brengt een laagje (blanke) nagellak aan, dipt je nagels in de glitters, borstelt of blaast de overtollige shimmertjes weg, laat ze even drogen en brengt vervolgens een topcoat aan.

Nu is het idee op zich hartstikke leuk, maar het aanbrengen vereist wel wat behendigheid en geduld én je moet het niet erg vinden dat zo’n beetje alles onder de glitters komt te zitten. Op zich kun je zoals op de gebruiksaanwijzing staat je nagel prima in het potje dippen, maar je hebt dan wel grote kans dat er veel te veel op komt én je vingers ook helemaal beglittert zijn. Om dit enigszins te voorkomen heb ik daarom een beetje glitters in het dekseltje gedaan en deze vervolgens heel voorzichtig over mijn nagels gestrooid.

Op deze manier komen er ook nog wel wat glitters langs je nagels, maar die kun je met een wattenstaafje en wat nagellakremover (of je nagels) op zich vrij makkelijk weghalen. De sterretjes is een iets ander verhaal: die kun je het beste met je vingers of met een pincetje stuk voor stuk op je nagel aanbrengen. Ja, je bent even bezig en ja, het is een beetje een gepriegel maar het resultaat is dan ook wel errug leuk!

De Etos limited edition nagellakjes zijn voor € 2,49 per stuk en het Nailart Kit is voor € 3,99 verkrijgbaar bij Etos.

Q: Ben jij ook zo enthousiast over de limited edition producten van Etos voor deze Kerst? 

27 reacties op “Etos Kerst 2012 – limited edition nagellak 001 en 002 en Nailart Kit”

Oke dank je wel voor je antwoord Chantal !!! Vandaag gaan we scoren !! Je hebt prachtige balsems met kleur op je webshop !!! ik ga die ook binnenkort bestellen bij jouw… ik heb de smaak te pakken…? haha xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.