Etos BB Cream

O nee hoor, de BB Cream invasie is nog lang niet ten einde. Gelukkig hoeven we er naarmate de tijd verstrijkt geen schrikbarende bedragen meer voor neer te tellen, want er komen steeds meer en meer fijne budget BB’s die je voor een paar euro aan je stash toevoegt. Behalve bij Kruidvat en Hema kunnen we vanaf deze week nu ook gewoon bij het Etos filiaal om de hoek terecht voor een fijn BB smeersel!

Hoewel het bij een BB Cream natuurlijk om de inhoud van de tube gaat vind ik dat het oog ook wel een beetje gestreeld mag worden. Helaas is deze Etos BB Cream de meest simpele en saaie BB Cream die ik tot nu toe in mijn handen heb gehad maar hey, het blijft natuurlijk slechts de buitenkant. Cliché of niet: you simply can’t judge a book by his cover.

Het bijbehorende persbericht vertelt dat de Etos BB Cream een lichte crème is die samensmelt met de teint van je huid, zorgt voor een natuurlijke dekking, imperfecties vervaagt en optimaal hydrateert. Met het oog op de zomer is het wel heel fijn dat deze crème ook een SPF-factor bevat die je huid beschermt tegen de (schadelijke) UV-stralen van de zon.

De Etos BB Cream is er in vier verschillende tinten (001, 002, 003 en 004) en ik heb hiervan (gelukkig) de allerlichtste ontvangen, maar ik was er al een beetje bang voor: deze is al vrij donker van kleur.

Na wat kleine opstartprobleempjes met het pompsysteem van de tube verscheen er uiteindelijk een vrij luchtige crème met een licht zalfachtig geurtje. Goed uit te smeren en te verdelen, niet heel vettig en mooi dekkend, maar zoals ik al vermoedde: voor mijn huid nét een tikkeltje te donker en te maskerachtig. Jammer!

De Etos BB Cream is vanaf deze week voor € 6,99 verkrijgbaar in alle Etos filialen. Let op! van 29 april tot en met 12 mei krijg je 25% korting op de nieuwe BB Creams en betaal je slechts € 5,25!

Q: Wat denk jij van deze BB Cream van Etos, ga je ‘m proberen?

Comments

 1. Wat jammer dat de lichtste kleur al vrij donker is!

 2. Ik heb al een fijne bb Cream!

 3. Hmm ik vind het effect ook niet heel erg mooi! Beetje te cakey, helaas!

 4. Wat jammer dat de lichtste kleur al zo donker is, deze bb Cream gaat voor mij dus niet werken

 5. Ik denk dat hier een foutje achter zit. Etos heeft een vreemd kleur systeem: nummer 2 is het lichtste, daarna komt 3, daarna 4 en daarna 1. Dit las ik op een andere blog en ik vind dat eigenlijk veel logischer omdat nummer 2 veel lichter is.

 6. Lijkt me een fijne bb cream, misschien is deze kleur wel handig voor in de zomer!

 7. Ik vind de verpakking wel fijn, maar ik kreeg 003.. die was echt te donker haha

 8. Ik las inderdaad ook dat 001 juist de donkerste is.. 002 is de lichtste, maar om de een of andere vage reden komt 001 na 003.

 9. Oei die gaat voor mij echt veel te donker zijn XD

 10. Ik blijf fan van de Catrice BB Cream (:

 11. jammer dat het net te donker voor je was

 12. Jammer dat ie te donker is!

 13. http://roos zegt

  001 is niet de lichtste toch? Volgens mij had ik op ByAranka gelezen dat 002 het lichtste is.

 14. Ik vind hem je wel mooi staan hoor!

 15. Ben wel benieuwd!

 16. Wauw!

 17. jammer dat die net te donker is

 18. Jammer van die kleur! Hij leek me zo fijn haha. Nou ja, misschien kan die in de zomer wel?Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.