Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Etos BB Cream

O nee hoor, de BB Cream invasie is nog lang niet ten einde. Gelukkig hoeven we er naarmate de tijd verstrijkt geen schrikbarende bedragen meer voor neer te tellen, want er komen steeds meer en meer fijne budget BB’s die je voor een paar euro aan je stash toevoegt. Behalve bij Kruidvat en Hema kunnen we vanaf deze week nu ook gewoon bij het Etos filiaal om de hoek terecht voor een fijn BB smeersel!

Hoewel het bij een BB Cream natuurlijk om de inhoud van de tube gaat vind ik dat het oog ook wel een beetje gestreeld mag worden. Helaas is deze Etos BB Cream de meest simpele en saaie BB Cream die ik tot nu toe in mijn handen heb gehad maar hey, het blijft natuurlijk slechts de buitenkant. Cliché of niet: you simply can’t judge a book by his cover.

Het bijbehorende persbericht vertelt dat de Etos BB Cream een lichte crème is die samensmelt met de teint van je huid, zorgt voor een natuurlijke dekking, imperfecties vervaagt en optimaal hydrateert. Met het oog op de zomer is het wel heel fijn dat deze crème ook een SPF-factor bevat die je huid beschermt tegen de (schadelijke) UV-stralen van de zon.

De Etos BB Cream is er in vier verschillende tinten (001, 002, 003 en 004) en ik heb hiervan (gelukkig) de allerlichtste ontvangen, maar ik was er al een beetje bang voor: deze is al vrij donker van kleur.

Na wat kleine opstartprobleempjes met het pompsysteem van de tube verscheen er uiteindelijk een vrij luchtige crème met een licht zalfachtig geurtje. Goed uit te smeren en te verdelen, niet heel vettig en mooi dekkend, maar zoals ik al vermoedde: voor mijn huid nét een tikkeltje te donker en te maskerachtig. Jammer!

De Etos BB Cream is vanaf deze week voor € 6,99 verkrijgbaar in alle Etos filialen. Let op! van 29 april tot en met 12 mei krijg je 25% korting op de nieuwe BB Creams en betaal je slechts € 5,25!

Q: Wat denk jij van deze BB Cream van Etos, ga je ‘m proberen?

20 reacties op “Etos BB Cream”

Ik denk dat hier een foutje achter zit. Etos heeft een vreemd kleur systeem: nummer 2 is het lichtste, daarna komt 3, daarna 4 en daarna 1. Dit las ik op een andere blog en ik vind dat eigenlijk veel logischer omdat nummer 2 veel lichter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.