CategorieΓ«n
Beauty Nagels

Essence You Rock nagellak

Voor een lange zomer vol festivals en feesten moet je behalve jezelf voorzien van een stoere make-up natuurlijk ook je nagels strak in de lak zetten. Essence komt in de ‘You Rock’ collectie daarom met een aantal stoere nagellakjes waarmee je je nagels ‘rockt’! Throw those hands up in the air!

Om je partyoutfit helemaal af te maken zijn er vijf frisse nagellakkleurtjes in miniformaat. Omdat ze lekker compact zijn kun je er makkelijk een aantal van in je (toilet)tas meenemen wanneer je een paar dagen weg bent en kun je je nagels bij wijze van spreken om de paar dagen van een ander kleurtje voorzien.

De schattige nagellakjes zijn er in de kleuren 01 Cut Off The Beige, 02 Love, Peace And Purple, 03 Kings Of Mints, 04 Let Me In Pink en 05 Speed Of Light Blue.

De flesjes zien er verder simpel uit met het Essence en ‘You Rock’ logo en hebben een vierkante dop met een klein, maar vrij lang, dun en soepel kwastje eraan. De dop ligt doordat hij rond afgewerkt en lekker breed is fijn in de hand en zorgt dat je voldoende grip hebt bij het lakken.

Het kwastje lijkt op het eerste gezicht doordat hij zo klein is misschien niet heel fijn of makkelijk te lakken, maar in werkelijkheid valt dat echt reuze mee en is er prima mee te werken. De lak zelf is vrij dun en vloeibaar, dus pas op dat er niet teveel aan het kwastje zit.

De dekking van deze lakjes leek na het eerste laagje een beetje tegen te vallen, maar na twee laagjes werd de kleur al veel beter zichtbaar. Om ze echt duidelijk te krijgen hebben ze allemaal drie laagjes gekregen, dat hebben vooral de lichte kleurtjes nodig.

Zoals je ziet geeft de 04 Let Me In Pink een beetje een rood/roze framboosachtig kleurtje en is de 01 Cut Off The Beige een beige kleur met een klein goudkleurig glittertje erin. De naam 04 Let Me In Pink en de kleur vanaf de buitenkant gezien zijn eigenlijk een beetje misleidend, want deze doen vermoeden dat dit een (donker)roze lakje is, maar na aanbrengen lijkt hij toch veel naar rood te neigen.

Vanuit de flesjes gezien lijkt het net of de 03 Kings Of Mints en de 05 Speed Of Light Blue bijna hetzelfde van kleur zijn, maar wanneer je ze gaat aanbrengen geeft de 03 Kings Of Mints zoals de naam ook al doet verraden een mooie mintgroene kleur en de 05 Speed Of Light Blue een heel zacht en schattig babyblauw kleurtje.

Ik denk dat ik in de zomer vooral voor de mintgroene en babyblauwe kleurtjes zou gaan, die geven je nagels een lekker frisse en vrolijke uitstraling. Persoonlijk houd ik, helemaal in de zomer, niet zo van beige nagellakjes en is die rood/roze verder geen heel bijzonder kleurtje, maar zou bijvoorbeeld leuk voor op je teennagels zijn.

By Sjanty vindt dit product:

De Essence ‘You Rock’ nagellakjes zijn in mei en juni 2011 voor € 1,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

9 reacties op “Essence You Rock nagellak”

ik wou ze heel graag ik zag ze een keer maar helaas nu is het 2012 en zijn ze niet meer verkrijg baar nu is er iets met fruit en daar was ik ook te laat mee :'( dus geen you rock nagellak voor mij jammer genoeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.