Categorieën
Beauty Make-up

Essence Stay All Day 16h longlasting concealer

Essence is de afgelopen tijd met een lading aan nieuwe producten gekomen en de meeste daarvan zijn echt een welkome aanvulling. Goede producten voor weinig geld zijn altijd fijn. Ook nieuw is de Stay All Day 16h longlasting concealer, waar ik erg enthousiast naar werd na het lezen van diverse enthousiaste reviews!

Deze nieuwe longlasting concealer bevat lichtreflecterende pigmenten die donkere kringen onder de ogen, rode vlekjes en andere oneffenheden laat verdwijnen en je een frisse oogopslag geeft. De concealer belooft een zijdeachtige textuur te hebben waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en moet tot wel 16 uur lang blijven zitten.

De concealer is verkrijgbaar in twee tinten: 10 Natural Beige en 20 Soft Beige.

De concealer breng je aan door middel van een sponsapplicator waardoor het handig te doseren is. Je kunt de concealer rechtstreeks met de applicator op je gezichtshuid aanbrengen of eerst een beetje op de rug van je hand doen en vervolgens met je vinger (of kwastje) op je gezicht aanbrengen, zoals ik het meestal doe.

De concealer heeft een zachte en fijne structuur en is niet te vloeibaar maar ook niet te dik. Ik had er al goede verhalen over gelezen, maar het blijkt ook echt dat hij prachtig samensmelt met je huid waardoor je bijna niet ziet dat je concealer draagt.

De concealer is makkelijk te verdelen, dekt blauwe kringen en rode vlekjes prima en geeft een mooi egaal en luchtig resultaat. Gelukkig reageert mijn huid ook niet op het gebruik van de concealer en heb ik ook niet het idee dat hij mijn huid verstopt.

Ik heb inmiddels al heel wat concealers gebruikt, maar tezamen met die het Zoeva concealer-palette is dit toch echt één van de fijnste en beste die ook echt een hele tijd prima op z’n plek blijft zitten.

By Sjanty vindt dit product:

 De Essence Stay All Day 16h longlasting concealer is voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

7 reacties op “Essence Stay All Day 16h longlasting concealer”

Je moet eigenlijk een keer de concealer van Maybelline proberen. De Super Stay 24h’ Concealer.
Echt superdekkend. Maar niet cakey. En het blijft goed zitten.
Ik heb een lichte huid, en daardoor behoorlijke donkere kringen. En heb al veel concealers uitgeprobeerd. Maar dit is absoluut mijn beste concealer ever.

Ik heb ook een concealer van benefit- paste erase. Deze is super dik en dekkend. Maar dit werkt niet zo fijn uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.