Swatches 3 nieuwe shimmery Essence Colour & Go lakjes

Wat mij betreft kunnen glitters altijd en er zijn dagen dat ik mezelf er het liefst helemaal mee behang: glitter oogschaduw, glitter lipgloss, glitter schoenen, glitter armbandjes, glitter blush en natuurlijk: glitter nagellak. Hoewel ik makkelijk dik 10 jaar vooruit zou kunnen met alle glitterlakjes die ik heb weten ze me toch iedere keer weer opnieuw te laten zwichten als ik ze bij Kruidvat zie schitteren onder de felle lampen. Daarom vandaag drie shimmery Essence Colour & Go lakjes die ik deze week nieuw in mijn stash heb mogen verwelkomen!

Als je nou juist helemaal nog niet zoveel gliterlakjes hebt zou ik zeker eens bij het Essence schap gaan kijken, want daar staan ze echt in overvloed. Drie supergave nieuwe shimmery shiners zijn: 126 Date in the moonlight, 133 Oh my glitter! en 142 Grey-t to be here.

Nu we een nieuw seizoen zijn ingegaan merk ik dat ik minder snel naar nude, roze, peachy en mint grijp maar meer naar paars-, bruin-, blauw-, en grijstinten neig, iets wat je vast wel zult herkennen.

Serieus, hoe dropdead gorgeous is deze 126 Date in the moonlight (twee laagjes)! De basiskleur is prachtig donkerblauw met een vleugje grijs en natuurlijk niet te vergeten de prachtige blauwe glittertjes.

133 Oh my glitter! (twee laagjes) is ook al zo’n pareltje met het lieve lichtpaarse kleurtje en de roze glittertjes die afhankelijk van de lichtinval soms ineens ook een beetje groen/blauw lijken te kleuren.

Dan last but not least de 142 Grey-t to be here (twee laagjes) met een mooi, subtiel lichtgrijs kleurtje en als eyecatchers flink wat roze shimmertjes. Geeft samen echt een prachtige combinatie, vind je ook niet?

De Essence Colour & Go lakjes zijn voor € 1,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 3 nieuwe shimmery Colour & Go lakjes? 

Comments

 1. Wauw, ik vind vooral de eerste en de tweede echt gooorgeous! In het flesje lijken ze niet zo bijzonder, maar ze zijn wel echt móoi. 😀

 2. Mooie kleurtjes!

 3. oh my glitter is erg pretty 😀

 4. Oh My Glitter is niks voor mij, maar die andere twee zijn <3!

 5. Prachtig! Die eerste had ik zelf bijna gekocht. Maar die grijze vind ik ook heel mooi ^^

 6. Grey-t to be here vind ik een heel bijzonder lakje 😀

 7. Date in the moonlight ga ik straks kopen! Prachtig lakje!

 8. Grey-t to be here vind ik heel mooi!

 9. Ik heb alleen Dat in the Moonlight nog niet maar ik vind de kleurtjes zo leuk! Binnenkort maar weer even nieuwe lakjes inslaan:D

 10. De laatste kleur is heel erg mooi!

 11. Ik moet er ook eens gaan aanschaffen, ze zijn hartstikke mooi <3

 12. Die laatste is moooi

 13. Wauw! Grey-t to be here is echt prachtig!!

 14. de paarse kleur is schattig

 15. Mooie lakjes!

 16. Ik vind alle 3 de lakjes heel erg mooi!

 17. Drie mooie lakjes 😀 x

 18. Date in the moonlight heb ik ook, prachtig is ie!

 19. Vind ze erg mooi! Die paarse heb ik ook, maar die laatste vind ik ook heel apart!

 20. Alle drie heel mooi!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.