Swatches DA zomernagellakken 2013

Finally, summer is here! Zwierige rokjes, jurkjes, truitjes en hemdjes aan, slippertjes inschieten, haar omhoog, zonnebril op en genieten maar! Wat in dit plaatje natuurlijk zeker niet mag ontbreken is een stel vrolijk gekleurde nagels en waar in het voorjaar de pastelnagellak niet aan te slepen is, gaan we in de zomer massaal voor neon, neon en nog eens neon. Ook DA is helemaal in neonsferen en verblijdt ons tussen juli en september met een aantal limited edition zomernagellakken!


Bij de knalgele, oranje en roze lak komt ook een drietal bijpassende lipbalsems, die je later deze week voorbij zal zien komen op By Sjanty. Leuk dat DA deze lakken ook namen en niet enkel saaie nummers gegeven heeft: Firefly, Orange en Love.

Orange,ย tja de swatch spreekt voor zich, denk ik. De kleur is lekker BAM in your face oranje! Deze lak is op zich redelijk dekkend met twee laagjes, maar omdat er toch nog een klein randje nagel doorheen piepte heb ik er nog een dunne derde overheen gelakt.

Een knalgele kleur als Firefly mag natuurlijk zeker niet ontbreken in een collectie zomernagellakken. Hoewel ik het er heel vrolijk uit vind zien draag ik toch maar heel weinig geel op mijn nagels en dat heeft vooral door het feit dat ze 9 van de 10 keer minstens drie lagen nodig hebben om enigszins te dekken en ook deze heeft er drie nodig gehad.

Love voor deze rozeย Love, wat een heerlijk kleurtje! Niet superorigineel, maar bij zomer horen nou eenmaal roze nagels! Van de 3 kleuren is dit met twee laagjes de best dekkende.

De DA zomerlakken zijn vanaf nu tot en met 14 september (zolang de voorraad strekt) voor โ‚ฌ 2,99 per stuk verkrijgbaar bij alle DA filialen.

Q: Wat vind je van deze drie limited zomerlakken van DA?

Comments

 1. wat een vrolijke kleurtjes!

 2. Jammer genoeg spreken de kleuren mij niet zo aan. Ook jammer dat 2 van de drie lakjes 3 laagjes nodig hebben. Helaas, dan ga ik liever voor essence/catrice! ๐Ÿ˜‰

 3. Wat een mooie nagellak! Leuke kleurtjes, die roze is mijn favoriet!
  Liefs

 4. Vrolijke tinten! Vooral de roze kleur vind ik mooi ๐Ÿ™‚

 5. Die roze is inderdaad tof! Mooi kleurtje ๐Ÿ™‚

 6. Mooie kleuren

 7. Leuke kleurtjes, alleen niet echt bijzonder. Maar ja, aan de andere kant: zo’n roze lakje is dan wel standaard, je moet ‘m toch een keer kopen als je hem nog niet hebt! En dan is dit een goede kandidaat. De oranje vind ik ook erg leuk, maar oranje… dat draag ik toch niet zo heel vaak.

 8. Die laatste vind ik vooral eluk!

 9. die roze is pretty ๐Ÿ˜€

 10. De roze vind ik ook het leukste , Maar 3 lagen vind ik wel wat minder

 11. Het roze kleurtje is leuk! De andere twee vind ik mwah. X

 12. Vrolijke lakjes ๐Ÿ˜€ x

 13. Lekker felle kleurtjes!

 14. Wat een vrolijke kleurtjes!

 15. Mooie, felle, vrolijke kleurtjes!

 16. Mooie kleurtjes x

 17. Wat een mooie, vrolijke kleurtjes?
  Trouwens, waarom swatcht Lin niet meer voor BySjanty?

 18. Alette de Jong zegt

  Het laatste kleurtje vind ik er mooi uitzien ๐Ÿ™‚

 19. Mooie zomerse lakjes!

 20. Wat een leuke kleurtjes! Vooral de roze is erg mooi ๐Ÿ™‚

 21. Ik vind ze leuk! Ook samen (voor gradiรซnt?)

  XO

 22. Zitten er schadelijke stoffen ( the big 3)in de Da Nagelak?Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.