Categorieën
Lifestyle

Colgate persevent Amsterdam Fashion Week

Door Alette  Afgelopen vrijdag begon mijn dag met een ochtend werken. Daarna haastte ik me naar huis om in drie kwartier mijn tas in te pakken en me een beetje fashionable aan te kleden, want: ik ging op pad naar The Amsterdam Fashion Week!! Colgate organiseerde daar een persevent voor hun nieuwe tandpasta en zij waren sponsor voor de openingsshow van de Fashion Week.

Het persevent van Colgate bevond zich in een zaal waar muziek aan stond en iedereen kon genieten van een hapje en een drankje. De nieuwe tandpasta stond uitgestald op een tafel en er stonden mannen die een dienblad met tandpasta vasthielden. Leuk gedaan 🙂

Op een gegeven moment werd de muziek stilgezet en werd het tijd om te kijken naar de presentatie van de Colgate Max White One Luminous tandpasta. Nou, dat is een mond vol… En het schijnt dat je ook met je mond vol zit tijdens het tandenpoetsen, want de tandpasta wordt in je mond een schuim. Dit moet er voor zorgen dat het je tanden niet alleen aan de oppervlakten witter maakt, maar ook in de lastige hoekjes en gaatjes waar andere whiteningtandpasta’s niet bij kunnen komen.

Ok, klinkt spannend, maar als ik eerlijk ben heb ik het idee dat elke tandpasta in mijn mond veranderd in een schuim… Tijd om te testen heb ik nog niet gehad, maar zodra ik er meer over weet zal ik bericht geven.

Na de borrel en (korte) presentatie, was het tijd om te gaan kijken naar de openingsshow van de Fashionweek. De show werd gesponsord door Colgate en was van het designerduo Spijkers en Spijkers.

Het was ontzettend leuk om te zien! Of ik elke outfit geslaagd vond? Nee. Maar mijn droom om ooit eens een catwalkshow mee te maken is in vervulling gegaan en dat vind ik te gek! Toch voelde ik me tussen alle BN’er en stijlgoeroes niet helemaal op mijn plaats. Het was een beetje alsof ik voor spek en bonen mee mocht doen.

Dat dit niet het geval was, bleek uit de goodiebag op mijn stoel.

Die inhoud vond ik leuk! Een Marie-Claire, gift card van Fashionology en een mooi Marc Jacobs colaflesje. Eigenlijk zat er nog meer in de goodiebag, maar helaas miste er van mijn koffieblik het deksel en de inhoud. Dit doet mij vermoeden dat iemand erg veel zin had in nog meer koffie… Jammer, want ik lustte ook wel een kopje.

Al met al vond ik dit een fantastische avond om mee te maken en ik denk niet dat ik het snel zou vergeten. De tandpasta ga ik testen en zodra ik meer weet, krijgen jullie te horen of het een aanrader is.

Liefs, Alette

– Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

13 reacties op “Colgate persevent Amsterdam Fashion Week”

Een volledig schuimende tandpasta? Klinkt erg spannend! Ben benieuwd of het ook zo praktisch is als het klinkt en ook echt tussen alle hoekjes en gaatjes komt! Ik hou de reviews in de gaten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.