Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Ultimate Colour lipstick – 120 Call The Ambulance

Ik heb inmiddels al heel wat Catrice Ultimate Colour en Ultimate Shine lipsticks in mijn bezit en heb daar afgelopen week een rode aan toe kunnen voegen, een kleur die ik nog niet had. Kijk mee naar Call The Ambulance!

Catrice heeft net als bij al haar producten ook voor deze lipstick een leuke naam gekozen, eentje die in ieder geval wel blijft hangen.

Call the Ambulance is niet echt knallend rood, maar heeft een wat roze, koele ondertoon waardoor hij niet zo heel fel is. Zoals je van buiten al aan lipstick kunt zien heeft hij mooie, fijne blauw- en zilverachtige glittertjes in zich.

De pigmentatie van de lipstick is dik in orde, maar dat mag je op zich ook wel verwachten bij een Ultimate Colour lipstick. Op onderstaande swatch zie je ook de blauwe en zilveren glittertjes goed terug.De lipstick brengt heel prettig aan, maar doordat hij zo creamy en romig is gaat hij wel snel glijden op je lippen en ook trekt hij snel in de lijntjes.
Ik draag zelf verder nooit rode lipstick, maar deze met een wat meer zachte, roze ondertoon vind ik eigenlijk nog niet zo heel gek staan! Weer eens wat anders!

De Catrice Ultimate Colour lipstick is voor € 3,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze kleur lipstick?

9 reacties op “Catrice Ultimate Colour lipstick – 120 Call The Ambulance”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.