Categorieën
Beauty Nagels

Catrice lakjes – 640 Grey’s Kelly vs. 570 Beavis & Mud-Head

Nieuw in de Catrice schappen zijn de lakjes Grey’s Kelly & Beavis & Mud-Head. Toen ik beide lakjes onlangs naast elkaar hield vond ik ze zo met het blote oog gezien wel erg veel van elkaar weghebben, maar na nader onderzoek blijkt dat toch niet helemaal waar te zijn. Daarom in dit artikel Grey’s Kelly vs. Beavis & Mud-Head!

Grey’s Kelly heeft nummer 640 en Beavis & Mud-Head heeft 570 meegekregen. Beide lakjes zijn door Catrice weer voorzien van superleuke, speelse namen!

In de winkel had ik waarschijnlijk niet het goede licht, want op bovenstaande foto zie je toch wel duidelijk dat het twee heel verschillende kleurtjes zijn. Zoals je ziet is de Beavis & Mud-Head een beetje cacao-achtig en de Grey’s Kelly wat meer taupe/paarsachtig.

Ook op mijn nagels zijn de kleurtjes duidelijk van elkaar te onderscheiden. Als eerste heb ik de Grey’s Kelly aangebracht, die helaas niet meteen goed dekt en ik heb er daarom ook 3 laagjes van aan moeten brengen. Met 3 laagjes geeft dit lakje wel een hele mooie, warme taupe kleur met een creamy finish.

De Beavis & Mud-Head is wat donkerder van kleur en geeft daarmee ook betere dekking. Met 2 laagjes zijn mijn nagels geheel bedekt met een mooie donkerbruine kleur met ook een creamy finish.

Pluspunten
Prachtige, warme (herfst)kleurtjes
Mooie creamy finish

Minpunt
Grey’s Kelly dekt pas na 3 laagjes echt goed

Het Catrice 640 Grey’s Kelly en 570 Beavis & Mud-Head lakje zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze 2 lakjes en welke is jouw favoriet?

10 reacties op “Catrice lakjes – 640 Grey’s Kelly vs. 570 Beavis & Mud-Head”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.