Benefit Under My Spell Noelle

Ontelbare keren heb ik in verschillende Douglas en Sephora door heel Nederland al staan kwijlen bij de Benefit geuren, wat zouden ze toch geweldig staan op mijn parfumplank *dream on*. Ik maakte dan ook een heel bescheiden vreugdedansje toen ik onlangs verrast werd met de allernieuwste Benefit geur Under My Spell Noelle dat ook echt weer een feestje is om naar te kijken…. En om te ruiken!


Under My Spell Noelle van Benefit heeft een mix van houtige bloemen en wordt omschreven met woorden als verleidelijk, mysterieus en betoverend. Oelala…!

Topnoten: kardemom, zwarte peper, rode bosbessen
Hartnoten: wilde orchidee, jasmijn, vanille, rozen, violet
Basisnoten patchoeli, amber, vanille, benzoë hars, framboos

Het doosje rondom deze nieuwste Benefit geur is ook echt weer een kunstwerk an sich, het is namelijk niet zomaar een simpele rechttoe rechtaan verpakking maar vormt een soort mini theaterdecor met Under My Spell Noelle als hoofdpersoon.

IMG_0224De geur is het beste te omschrijven als warm en heeft inderdaad iets houtachtigs, maar daaronder zit ook duidelijk een bloemige touch verstopt. Als ik heel eerlijk ben is het niet perse een geur die ik zelf snel zou uitkiezen na het ruiken ervan op een teststripje, maar als jij houtachtig en bloemig doorgaans een fijne combi vindt is deze Under My Spell Noelle het proberen waard.

Benefit Under My Spelle Noelle is voor € 36,00 verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Wat denk je van deze nieuwe geur en wat vind je van de verpakking?

Comments

 1. Ik ben benieuwd naar de geur!

 2. Klinkt lekker, nu wil ik hem in het echt ruiken! De flacon ziet er erg mooi uit!

 3. Wat een plaatje! Ik ben erg benieuwd naar de geur.

 4. Hij ziet er heel mooi uit!

 5. Het lijkt me een aparte geur met peper als topnoot. En het houtachtige vind ik vaak wat voor een mannengeur. Maar die verpakking…. zo mooi !!

 6. De verpakking alleen al! Ik ben wel benieuwd of de geur ook wat voor mij is.

 7. Ik ben echt gek op de parfums van Benefit, Garden Of Good And Eva is al jaren m’n signature parfum. Naar deze ben ik ook best wel benieuwd!

 8. de verpakking is helemaal benefit!

 9. wat een geweldige verpakking 😀

 10. Wat een mooie verpakking!!

 11. Lijkt me een erg lekker geurtje! maar sowieso, alleen die verpakking al <3

 12. Alleen de verpakking is al te cute!!

 13. Volgens mij een zware geur als ik het aan de noten kan lezen, maar toch ben ik er benieuwd naar, wanneer ik hem tegen kom ga ik hem zeker even ruiken!

 14. Klinkt vrij bijzonder, ben wel erg benieuwd hoe hij ruikt!

 15. Mooi flesje! Ben benieuwd naar de geur.

 16. Heel mooi flesje en de geur lijkt me ook heerlijk 🙂 x

 17. Ik ben gek op de geuren van Benefit, hoop er snel toch eentje te bemachtigen haha.

 18. http://Lytje zegt

  Ik houd niet van vanille, maar de verpakking is een lekkere eyecandy! 🙂

 19. De verpakking is echt heel mooi! Denk dat ik dit wel een lekker geurtje vind, maar dan meer voor in de herfst!

 20. Ik zou heel graag een geur van Benefit willen proberen, alleen al om de leuke verpakking. Ik heb ze wel eens besnuffeld in Sephora en moet zeggen dat de geuren ook best goed ruiken. Wie weet in de toekomst…

 21. Ontelbare keren heb ik in verschillende Douglas en Sephora door heel Nederland al staan kwijlen bij de Benefit geuren, wat zouden ze toch geweldig staan op mijn parfumplank *dream on*. Ik maakte dan ook een heel bescheiden vreugdedansje toen ik onlangs verrast werd met de allernieuwste Benefit geur Under My Spell Noelle dat ook echt weer een feestje is om naar te kijken…. En om te ruiken!

 22. Oh oh oh, heerlijk! <3 Ik heb de gewoonte om Benefit geurtjes aan te schaffen op vakantie in mooie, grote steden, zodat ik ze meteen aan een fijne reis kan verbinden! Deze klinkt ook weer errrg goed en toch heel anders dan de andere Benefit geurtjes die ik al in mijn bezit heb!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.