Categorieën
Win!

Win! Rubber Duck limited edition kettinkje t.w.v. € 69,95

Het is deze wel raak met winacties op By Sjanty, maarja wie jarig is geweest trakteert, hè! Tot en met morgenavond 23.59 uur kun je nog kans maken op een Spoil & Pamper Mothersday Gift Box van The Beauty Bakery en op de Facebook pagina van By Sjanty kun je door simpelweg te liken en te sharen een Catrice Revoltaire nagellakje in C03 Colour Bomb, een Velvet Matt Lip Colour in C01 Colour Bomb en een C02 Explosive Combination Smokey Eyes palette in de wacht slepen! Toch vond ik dat nog niet genoeg en dus heb ik op deze woensdagmiddag in samenwerking met All-Time Favourites nóg iets leuks weg te geven, namelijk een superschattig limited edition kettinkje van het Deense merk Rubber Duck ter waarde van maar liefst € 69,95!

All-Time Favourites is een superleuke webshop (met ook een showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam) dat een aantal leuke Deense merken, waaronder Rubber Duck verkoopt. In de winter van 2007 hebben zij dit Deense fashion footwear merk naar Nederland gehaald, dat vooral bekend is van de Snowjoggers, oftewel superhippe snowboots. Ter ere van het 5-jarig bestaan van All-Time Favourites hebben zij een aantal speciale limited edition Rubber Duck kettinkjes laten maken en nu raad je het misschien al, daar mag ik er eentje van weggeven!

Je maakt kans op dit superschattige kettinkje door de Facebook pagina van Rubber Duck én By Sjanty te liken en deze winactie te sharen en wanneer de 500ste like op de Rubber Duck Facebook page een feit is ga ik het kettinkje verloten onder alle likers, dus je weet wat je te doen staat!

20 reacties op “Win! Rubber Duck limited edition kettinkje t.w.v. € 69,95”

Superleuk zeg, ben gek op eendjes!!! doe dus geheid mee hoor!! Von Luca op facebook en @Vonnie Lucas op twitter!!

Hopelijk maakt het bij een share en winactie niet uit dat je je facebook prive hebt staan…?!
Ik vind de ketting schattig! Doet me denken aan mijn spaarpot van vroeger, een zilveren eend. Die mijn broer later kapot heeft gegooid… 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.