Categorieën
Win!

Doe mee en win 1 van de 20 Pupa Vamp! mascara’s t.w.v. € 16,95!

Grote kans dat je nog met halfdichte ogen achter je computer of schoolbank naar buiten zit te staren en denkt: zucht, hoe ga ik deze eerste dag na het weekend nu toch weer doorkomen… Dan is het goed dat je hier nu op By Sjanty bent want ik ga deze saaie maandag in oktober lekker een beetje upspicen met een hele leuke give away, want ik mag namelijk maar liefst 20 Pupa Vamp! mascara’s weggeven!

Pupa vind ik zelf echt een geweldig merk, zeker van de mascara’s ben ik groot fan. De Pupalash was een hele lange tijd mijn nummer één, maar sinds ik kennis heb gemaakt met de Vamp! heeft deze de favorietenrol overgenomen. Het borsteltje van de Vamp! mascara heeft een speciale vorm waardoor de mascara beter hecht en waardoor je prachtige volle, gekrulde en lange wimpers krijgt.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op 1 van de 20 geweldige Pupa Vamp! mascara’s t.w.v. € 16,95 is het antwoord op onderstaande vraag mailen naar info@bysjanty.nl :

In hoeveel verschillende kleuren is de Pupa Vamp! mascara verkrijgbaar?

Psst…. Het antwoord op deze vraag vind je op Pupavamp.nl !

De 20 mascara’s zijn niet het enige dat Pupa weggeeft, want je maakt ook nog eens kans op 2 VIP kaarten voor de Beau Monde Awards op 12 november a.s., die dit jaar worden gesponsord door Pupa Milano. Je wordt dan helemaal in stijl in een speciale Pupa limousine naar de rode loper gebracht en bevindt je de hele avond tussen talloze Bekende Nederlanders. Zeg nou zelf, wie wil dat niet!

Om kans te maken op de 2 VIP kaarten hoef je alleen een Pupa Vamp! mascara te kopen bij één van de Pupa verkooppunten en hier de barcode van de verpakking en de rest van de gegevens in te vullen. Mocht jij nou één van de gelukkige winnaressen van 1 van de 20 mascara’s hier op By Sjanty zijn kun je natuurlijk ook meedingen naar de 2 VIP kaarten en de barcode van de verpakking van de gewonnen mascara invullen.

Heel veel succes, meedoen kan tot 4 november a.s.!

Deze winactie is afgelopen. De winnaressen hebben inmiddels bericht ontvangen!

27 reacties op “Doe mee en win 1 van de 20 Pupa Vamp! mascara’s t.w.v. € 16,95!”

Wauw, dit vrolijkt mijn saaie maandag zeker op! Ik hoor altijd veel goeds over mascara’s van Pupa, ik ben ook wel erg benieuwd! Op jou wimpers ziet ‘ie er in ieder geval erg mooi uit! Ik wil graag mee doen en kans maken om deze mascara te winnen. Ik ga je snel mailen!

Ik ken de mascara nog niet maar op de foto’s te zien lijkt het me een mooie mascara die je wimpers mooi vol laat lijken. Ik doe graag mee en heb een mail gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.