Categorieƫn
News

Mannenvrouwen en Vrouwenvrouwen

Mannen en vrouwen hebben een totaal andere kijk op wat ze mooi vinden aan een vrouw. Bij de gemaakte keuzes van mannen en vrouwen valt het op dat vrouwen veel meer natuurgetrouwe keuzes maken dan mannen als het om het uiterlijk van een vrouw gaat. De vrouwenvrouw en de mannenvrouw zijn dan ook een wereld van verschil.

Eerder lieten we al zien dat mannen en vrouwen de prikkels, van buitenaf die hun hersenen binnenkomen, heel anders verwerken. Dit resulteert in een totaal andere manier van denken. Dat mannen en vrouwen de dingen anders zien bewijst zich maar weer met de manier waarop vrouwen de mooiste vrouw van de wereld zien en hoe deze er in de ogen van mannen uitziet. De keuze die vrouwen hebben gemaakt is een woest aantrekkelijke stijlvolle, vrouw met natuurlijke schoonheid versterkt door wat make-up. Een vrouw waar je tegenop kijkt. Mannen kijken liever naar een vrouw met blond haar dat overduidelijk uit een potje komt, met een net iets mannelijker en een tikkeltje ordinairder uiterlijk dan de vrouwenvrouw.

vrouwenvrouw
De bovenstaande vrouw is samengesteld door vrouwen. Een mooie vrouw die een zachte persoonlijkheid uitstraalt met veel rondingen in het gezicht, waar bloed doorheen stroomt uit het middellandse zeegebied.

Mannenvrouw
De bovenstaande vrouw is samengesteld door mannen. Een totaal ander type zoals je ziet. Deze vrouw heeft sterke kaken, lippen die continu in de duckface houding staan en een onnatuurlijk blonde haarkleur. De twee zouden niet eens zusjes van elkaar kunnen zijn. Vriendinnen misschien, maar meer ook niet. Het vreemde is dat het meest veelzeggende deel van hun gezichten wel overeen komen: de ogen. Hoewel ze er anders uitzien, omdat bij elk stel ogen andere make-up is aangebracht, lijken ze een totaal andere emotie uit te stralen.

Benieuwd naar het verschil tussen een man die vrouwen het liefste zien en een man die door mannen is samengesteld. Hoe zouden die eruit zien?

Bron: Daily Mail

3 reacties op “Mannenvrouwen en Vrouwenvrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.