Categorieën
Showbizz

Golden Globes 2014

Afgelopen zondag vond weer de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes plaats. In Los Angeles verzamelde beroemd Hollywood zich voor de show.

golden globess

De Golden Globes is het kleinere zusje van de grote uitreiking van de Oscars. Gezegd wordt, dat aan de hand van de Golden Globes de uitreiking van de Oscars al een beetje kan worden voorspelt. Gisteren vond de Golden Globes weer plaats. De awards werden onder andere uitgereikt door Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon en Mila Kunis. De hele show werd aan elkaar gepraat door actrices Tina Fey en Amy Poehler.

De grote winnaar van de 71ste Golden Globes is de film American Hustle. De misdaadfilm met Amy Adams en Jennifer Lawrence was maar liefst zeven keer genomineerd. Uiteindelijk ging de film met drie prijzen naar huis. Zo won Amy Adams de prijs voor beste hoofdrol en Jennifer Lawrence die voor de beste bijrol. American Hustle viel zelf in de prijzen voor beste musicalfilm of komedie.

Een andere grote winnaar was Matthey McCounaughey. Hij ontving een Golden Globe voor zijn hoofdrol in Dallas Buyers Club. De prijs voor beste actrice ging naar Cate Planchett, voor haar rol in Blue Jasmine. Het nummer Long Road To Freedom van U2, werd gekozen als beste filmsong. Verder werd Frozen gekozen als beste animatiefilm en Breaking Bad als beste televisie-drama.

jennifer

Wat net zo vaak als de awards wordt besproken en misschien nog wel meer, zijn de jurken. Vooral de jurk van Jennifer Lawrence kwam in opspraak. Haar witte jurk van Dior werd niet door iedereen gewaardeerd. De jurk werd meerdere keren nagemaakt met lakens en dekens. Op Twitter en Instagram werden deze foto’s zelfs trending topic.

Wat vinden jullie van de jurk van Jennifer Lawrence?               

(Bron: Parool)
(Bron beeld: Tumblr, Twitter)

Één reactie op “Golden Globes 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.