Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Sex And The City 3 komt eraan!

Het grootste nieuws van 2014 is nu al bekend! We vingen namelijk geluiden op dat er een nieuwe Sex And The City film zou komen. Jazeker, nummertje drie is upcoming. He-le-maal zeker is het nog niet. Het zijn enkel nog geruchten. Maar dat hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker al weet hoe de laatste film gaat aflopen. Dat zegt voor ons al genoeg toch?

SATC1

Toen de tweede film nog maar net in de Nederlandse Bioscopen draaide, liet Sarah (zo noemen we haar even voor het gemak, want ze heeft zo’n lange naam) al ontglippen dat nummer drie zeker weten zou komen. Alleen wanneer de flim op het witte doek zou verschijnen was nog de vraag. Zou het dan nu eindelijk…? Als we de geruchten moeten geloven is dit het moment waar we al een paar jaar naar uitkijken. Sarah en producten Michael Partick King zijn het er al over eens. Nu de rest nog.

Sex And The City blijft, zoals de naam al zegt en zoals we allemaal maar al te goed weten, seks als rode draad hebben. De dames zijn inmiddels geen vrijgezelle dertigers meer zoals de serie ooit begon. Stokoud willen we ze nou ook weer niet noemen, maar kunnen we onszelf nog wel identificeren met dames waarvan de meerderheid al tegen de 50 aanloopt en waarvan één die leeftijd zelfs al is gepasseerd? Willen we nog wel liefdes verhalen, met alle sappige details erop en eraan horen van vrouwen die onze moeder hadden kunnen zijn? Wat ons betreft kunnen we deel drie aan. Sterker nog: we kunnen niet wachten! Voor ons zijn het nog steeds de ambitieuze doch kansarme (als het op relaties aankomt) vrouwen van toen, die elkaar altijd weten te vinden als de problemen des levens zich voordoen.

Q: Wij denken dat de film niet lang meer kan duren, wat denk jij, zal het dit jaar nog gebeuren?

Bron: CNN
Beeld: Tumblr

 

6 reacties op “Sex And The City 3 komt eraan!”

Jaaaaa dit is nog eens mooi nieuws!!! Ben dol op SATC, heb de serie al zo vaak gezien en de films ook. Hoopte altijd dat er een vervolg zou komen dus ben blij dat het waarschijnlijk gaat gebeuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.