Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Pinkpop uitverkocht!

Er zijn een paar festivals in Nederland waar je al artiest ooit in je leven gestaan wil hebben. Niet als publiek, maar als act. Er zijn slechts een paar festivals in Nederland waar zelfs buitenlandse artiesten alles voor over hebben om daar te mogen staan. Als je daar hebt opgetreden hoor je erbij. Dan hoor je bij de grote jongens.

PP

Pinkpop vs. Lowlands
Pinkpop en Lowlands zijn van die festivals. Totaal anders dan bij Lowlands gaat het bij Pinkpop puur om de muziek. Waar Lowlands nieuw talent op de kaart zet en heel veel kleinere tenten over het festivalterrein verdeelt, boekt Pinkpop de grootste artiesten die jaren geleden al zijn doorgebroken en tijdens het festival worden verdeeld over een paar tenten.

Ellenlange lijst helden
Een lijst met namen die dit jaar de time table van het festival vullen is nog nooit zo indrukwekkend geweest. The Rolling Stones, John Mayer, Bastille, The White Lies en nog veel meer gigantische namen tonen hun kunstje op 7 juni in Landgraaf. En dan hebben we het alleen nog maar over de zaterdag. Dan zijn er ook nog de zondag en maandag waarbij het schema ook stampvol is geramd met gelijkwaardige artiesten. Dit zorgde er gisteren voor dat de kaarten van Pinkpop 2014 binnen een half uur waren uitverkocht. Zo snel is Pinkpop nog nooit uitverkocht en… is het überhaupt al wel eens uitverkocht?

Een slimme zet
Pinkpop had heel slim, vlak voordat de kaartverkoop van start ging, alle grote namen die waren ingeroosterd, de wereld in geholpen. Iedereen was hysterisch van de indrukwekkende lijst van artiesten. Iedereen wilde meteen een kaartje, en dat kon, want dezelfde week nog klonk het startsein van de kaartverkoop al.

Q: Ben jij wel eens naar Pinkpop geweest?

Beeld: Facebook

3 reacties op “Pinkpop uitverkocht!”

Ik ben zelf 2 keer (het hele weekend) naar Pinkpop geweest en het is een heel leuk festival! Overigens; Pinkpop 2014 is nog niet hélemaal uitverkocht. Er zijn nog dagkaarten voor zondag en maandag. Mijn voorkeur gaat juist heel erg uit naar maandag en binnenkort gaan we die ook halen. Volgens mij is het dit jaar vooral zo populair door The Rolling Stones. Ik heb ook heel erg het vermoeden dat veel mensen maar een weekend kaartje hebben gekocht (omdat de dagkaart misschien toen al uitverkocht was?) en dan alleen naar de zaterdag gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.