Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

De jacht op de mol is geopend

Spannende opdrachten, een onbekend land, een handje vol BN’ers en één mol. Dit zijn de hoofdingrediënten van het bekende spelprogramma Wie is de mol. Morgen gaat er een nieuw seizoen van start en het belooft weer spannend te worden.

1

Morgenavond om half 9 begint alweer seizoen 14 van Wie is de mol. Tien bekende Nederlanders proberen zoveel mogelijk geld te verdienen, door middel van opdrachten. Maar onder hen is een mol die de opdrachten probeert te saboteren, zodat er zo min mogelijk geld binnen komt. Het decor van dit seizoen is Hong Kong. Daar zullen de kandidaten de opdrachten uitvoeren en proberen de mol te ontmaskeren. Wie is de mol is niet alleen spannend voor de kandidaten, maar ook voor de kijker thuis. Je wordt voortdurend op het verkeerde spoor gezet en weet nooit wat je moet denken.

De kandidaten die aankomend seizoen opzoek gaan naar de mol zijn: Aaf Brandt Corstius, zij is schrijfster en columnist. Ook presentatrice en actrice Daphne Bunskoek behoort tot de groep met kandidaten. Bekende namen als Freek Bartels, Jennifer Hofman, Susan Visser en Tygo Gernandt gaan ook op jacht naar de mol. Verder bestaat de groep kandidaten nog uit Jan-Willem Roodbeen, Maurice Lede, Owen Schumacher en Sofie van den Enk. Onder hen bevindt zich dus een saboteur. Vanaf morgenavond kunnen wij gaan volgen hoe de zoektocht naar de mol verloopt.

Gaan jullie Wie is de mol volgen? 

(Bron: Avro)

4 reacties op “De jacht op de mol is geopend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.