Categorieën
Celebs Showbizz

Rutte en Mabel verliefd?

Eigenlijk kan het volgens het boekje ook niet: een minister president zonder vrouw. Terwijl hij toch zeker al een leeftijd heeft bereikt waarbij menig persoon al een gezinnetje heeft gesticht. Een minister president zonder gezin heeft ook zijn voordelen: hij kan al zijn energie volledige op de politiek storten en er staat niks in de weg. Maar zou hij nu dan toch zijn liefde hebben gevonden?

Mark1

Minister president Mark Rutte is al jaren vrijgezel en dat zorgt voor genoeg gespreksstof. Roddeltantes te over die onze Mark graag met een vrouw zien. En als er dan een vrouw te dicht in zijn buurt komt worden de grootste verhalen de wijde wereld in geroepen. Het bedankfeest van Beatrix afgelopen weekend was voor privé hét moment om een dergelijk gerucht te verspreiden.

Recht achter Mark Rutte, zat de weduwe van prins Friso: prinses Mabel. Alleen dit feit is geen aanleiding tot rumoer. De twee kennen elkaar als sinds hun studententijd en zouden in het verleden zelfs geliefden zijn geweest. Maar Prins Friso ging er met haar vandoor. Wat best awkward is gezien het koningshuis en de minister president veel contact hebben. Zo was Mark Rutte degene die als eerste werd geïnformeerd over het dodelijke ongeluk van de prins en steunde hij Mabel in de moeilijke tijd die volgde. Voor weekblad Privé genoeg reden om de twee eens goed onder de loep te nemen. Volgens het blad zou Rutte Mabel stiekem hebben gezoend tijdens het afscheid van Beatrix vorig weekend en schijnt Mabel na dit incident te stralen zoals ze al in geen tijden meer heeft gedaan. Deze geruchten hebben allemaal dezelfde bron, we kunnen dus niet garanderen of het waar is. Mocht het waar zijn, dan gunnen we hen dat allebei van harte. Ze hebben het verdiend. En dan zitten ze met de dag van de liefde op 14 februari niet meer alleen.

Q: Hoe denk jij over dit bericht? Is het waar?

Bron: Twitter
Beeld: LindaNieuws

5 reacties op “Rutte en Mabel verliefd?”

Ik heb twijfels bij de eindvraag. Hoezo is het aan mij om te bedenken of dit waar is of niet? Het is een gerucht en zolang het een gerucht blijft en het niet ‘echt’ naar buiten komt is het naar mijn idee niet waar.. en is het al helemaal niet mijn taak om daar een oordeel over te geven 😉 Als het waar is en ze zijn beiden gelukkig dan kan ik het natuurlijk wel alleen maar fijn voor ze vinden! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.