Categorieën
Celebs Showbizz

Nieuwe liefde voor Lieke van Lexmond

Na vele geruchten over het liefdesleven van Lieke van Lexmond is er nu eindelijk echt nieuws. Lieke heeft een nieuwe liefde in haar leven en nee… het is niet de Zalando man. Iedereen mag het weten, Lieke is weer verliefd!

nieuwe liefde lieke

The lucky one

Maar wie is die geluksvogel die een relatie heeft met een van de mooiste vrouwen in Nederland? Bas van Veggel is the lucky one die naast mevrouw van Lexmond wakker wordt. De 35 jarige vastgoedhandelaar en Lieke hebben elkaar een tijdje geleden ontmoet. De verliefde Lieke geeft aan dat zij het samen super leuk hebben. “Hij is ook echt mijn maatje” zegt van Lexmond tegen RTL Boulevard. Het verliefde stel heeft het zo leuk samen dat Lieke de sleutels van zijn grachtenpand al heeft ontvangen.

Oude liefdes

Er is altijd veel te doen om het liefdesleven van Lieke en er wordt dan ook vaak over gespeculeerd. Voor haar nieuwe liefde Bas heeft Lieke al een aantal relaties gehad. Zo is van Lexmond anderhalf jaar samen geweest met collega-acteur Mark van Eeuwen. Ook heeft Lieke een relatie gehad met Jeroen Rietbergen, jawel de man die Linda de Mol zou hebben bedrogen. Ook Jurriaan Oerlemans is de revue gepasseerd. Maar na al deze mannen is er een nieuwe vlam en is Lieke weer helemaal in love.

(Bron: RTL)
(Bron beeld: Instagram)

Één reactie op “Nieuwe liefde voor Lieke van Lexmond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.