Categorieën
Celebs Showbizz

Lena Dunham en haar Emmy-jurk

Over het algemeen houden we wel van tutu’s en zijn we ook niet vies van een portie lef in een outfit. Op de rode loper wordt lef vertaald naar gevaarlijk en een soort van verlengde tutu werd ook niet helemaal gewaardeerd tijdens de Emmy Awards.

Lena1

In het hol van de leeuw
Geen rodeloperfeestje zonder meest spraakmakende jurk. Waar bekende mensen zijn, zijn kritische blikken. Op de rode loper krijgt elke jurk een “rondje Manhattan” -zoals we een keurende blik van top tot teen verwoorden- of drie. Geen detail dat ongezien of bespaard blijft. Geen kritiek dat uitblijft. En zeker voor Lena Dunham niet. Tijdens de Emmy Awards van afgelopen week was het de jurk van Lena Dunham die de meeste aandacht wist te trekken. En of dat nou was omdat ‘ie zo mooi was?

De jurk van haar dromen
“Thank you
@giambattistapr for the dress of my #dreams” postte Lena op Instagram op een moment dat ze waarschijnlijk nog niet wist hoeveel stof haar jurk zou doen opwaaien. Gehuld in een blouse die strak gespannen was in een lange dip dye rok van tulle. Van boven naar beneden liep de jurk over van de kleur baby roze, naar knalrood. En eerlijk gezegd: het is ook niet de mooiste jurk die wij hebben gezien. Lena is niet de meest slanke vrouw. Dat is niet erg. We houden van rondingen, laten we dat voorop stellen. Maar het tulle dat in onze ogen net op de misplaatste delen begint doet haar rondingen niet mooi uitkomen. Het wordt één groot volumineus geheel. 

Perfect match
Jammer, want Lena weet soms echt wel hoe ze met haar rondingen moet omgaan. Hoewel het haar aan de andere kant allemaal niks kan schelen en ze erom bekend staat dat ze de meest ongemakkelijke en gênante momenten vastlegt en juist de beelden die daaruit ontstaan deelt met de rest van de wereld. Heerlijk. Dus eigenlijk past deze jurk heel erg goed bij Lena Dunham en was het dan waarschijnlijk ook echt de jurk van haar dromen.

Q: Wat vind jij van de jurk?

Beeld

Één reactie op “Lena Dunham en haar Emmy-jurk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.