Categorieën
Celebs Showbizz

Lady Gaga geeft een ruimte concert

Als je Lady Gaga heet kan het altijd gekker. De gekste en meest spraakmakende kleding heeft ze al op haar naam staan, de levende campagne met Versace, waarbij ze door het leven gaat als Donna was ook erg opvallend en bij ons weten uniek en nu schiet ze de ruimte in om een buitenaards concert te geven. Doet ze gewoon even.

gaga

Voor de aliens?
Volgend jaar zal Lady Gaga het aller eerste optreden ever geven dat buiten de aarde plaatsvindt. Nog nooit eerder is er een optreden in de ruimte gegeven. Waarom zou het ook? Voor wie is dat dan? Voor aliens met gevoel voor muziek? Of juist voor aardse mensen met gevoel voor humor? Nee, Lady Gaga is geboekt door rijke stinkerd Richard Branson om in de ruimte te zingen tijdens een Virgin Galactit-vlucht. De vlucht is onderdeel van een festival. Op het festival kan het publiek genieten van het ruimte concert via een live-stream. Branson heeft in ieder geval ontzettend veel zin in het, na eigen zeggen, spannendste dat hij ooit heeft gedaan.

Zangles voor Gaga
Voor Lady Gaga gaat er nog het één en ander aan vooraf. Een riedeltje zingen in de ruimte is niet niks. Dat kan zomaar niet. Daar moet voor getraind worden. De luchtdruk is daar natuurlijk heel anders, en zwaartekracht? Die is er niet. Daarom moet Gaga voorafgaande aan haar ruimtereis zangtrainingen volgen om haar stem optimaal te laten klinken wanneer ze gaat spacen.

Q: Zou jij het aandurven, een reis naar de ruimte?

Bron: Digital Spy
Beeld: Tumblr

2 reacties op “Lady Gaga geeft een ruimte concert”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.