Categorieën
Celebs Showbizz

Een echte geheime bruiloft voor Lonneke Engel

Heeft echt niemand op deze hele wereldbol in de gaten gehad dat topmodel en eigenaresse van Organiceyourlife.com Loneke Engel al zo ongeveer een half jaar is getrouwd? Iedereen heeft de bruiloft gemist! Voor elk medium wereldwijd heeft ze het verborgen weten te houden. Wat een grap!

Lonneke1

Het huwelijk tussen Loneke Engel en haar vriend Dirk was dat misschien in het geheim in New York, ze heeft het wel heel goed onder controle kunnen houden. Niemand heeft zich versproken. Alleen hun vrienden waarmee ze het meest close zijn, waren aanwezig. Toch verwacht je (als buitenstaande) dat wel íemand van de aanwezigen zijn of haar mondje voorbij praat, al is het alleen al uit enthousiasme. Als één van je beste vriendinnen gaat trouwen, wil je dit toch het liefste met de hele wereld delen? Ze kunnen ervan verzekerd zijn dat dit echte vrienden zijn.

Lonneke2

Op 29 januari, de verjaardag van Lonneke’s vader, komt het hoge woord eruit. Dan wordt eindelijk met de rest van de wereld gedeeld dat ze heeft beloofd nooit meer single te zijn en met niemand anders het bed te delen dan met haar eigen Dirk.

Via Instagram wordt het bericht de wereld in gezonden en op haar website Organiceyourlife.com is het hele verhaal te lezen. Hier vertelt ze dat het getrouwde leven goed voelt. “Je hebt iemand van wie je houdt en diegene houdt ook van jou.” Het feest wordt nog groots gevierd. Ze kondigt aan dat ze een tweede ceremonie vieren in New York in de lente en hun huwelijk in Nederland vieren met een tuinfeest. We zijn nu al benieuwd naar de prachtige plaatjes die daaruit zullen rollen.

Q: Zou jij het geheim kunnen houden als één van je beste vriendinnen trouwt en je het tegen niemand mag vertellen? Of praat je per ongeluk je mond voorbij?

Bron: Organiceyourlife.com
Beeld: Instagram

2 reacties op “Een echte geheime bruiloft voor Lonneke Engel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.