Categorieën
Celebs Showbizz

Caro Emerald verlaat haar kleine, vertrouwde stulpje

Zangeres met vintage look Caro Emerald verhuist van een piepklein stulpje, naar een dikke vette keet in Amsterdam Zuid. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor deze keihard werkende Amsterdamse die van hobby-zangeres uitgroeide tot één van de beste nachtegaaltjes die Nederland telt.

caro

Cora Emerald is misschien wel Nederlands beste exportproduct als het op muziek aankomt. En soms lijkt het wel alsof ze in het buitenland zelfs populairder is dan in haar vaderland zelf. Is er nog een Nederlandse award die ze niet in de pocket heeft?

Haar carrière begon ze door, als goede vriendin van een producer, een liedje in te zingen zodat het producersduo dat waarmee ze tegenwoordig een sterk team vormt, de single konden laten horen aan verschillende zangeressen waarvan ze er één zouden uitkiezen die het lied ook daadwerkelijk zou inzingen. Tot die selectie is het nooit gekomen, want het voorzingen van Caro sloeg in als een bom. Zij was perfect voor het nummer dat later haar eerste single werd: Back it Up.

Meer mensen waren onder de indruk van nachtegaaltje Caro. Op de radio werd ze plat gedraaid en op tv werd de videoclip, die ze met een klein budget hebben kunnen maken door alle nodige productie binnen hun vriendenkring te zoeken, vaker op een dag uitgezonden en ook op het internet ging haar stem viraal.

caro2

Caro, het Amsterdamse vrouwtje, gedoopt in jaren ’50 stijl, die nooit en te nimmer haar ieniemienie Amsterdamse appartementje wilde inruilen is van gedachten veranderd. Van het piepkleine stulpje dat ze jaren lang heeft gehuurd, verhuist ze naar een enorme keet van 232 m² in Amsterdam Zuid, wat ze kocht voor meer dan zeven ton waar ze keihard voor gewerkt heeft. Caro, je hebt het meer dan verdiend.

Q: Hiermee willen we wel ruilen toch?

Bron: Bekendeburen.nl
Beeld: Twitter

2 reacties op “Caro Emerald verlaat haar kleine, vertrouwde stulpje”

Ik word altijd een beetje gaar van dat (kei)hard werken….net alsof iemand die zoiets zich niet kan veroorloven niet (kei)hard zou werken en maar wat aan rommelt op zijn/haar werk, alsof dat het verschil is hahahaha maar ik hoop dat ze veel plezier heeft op haar nieuwe stek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.