Categorieën
Celebs Showbizz

Cara hartje Michelle, zou het dan toch?

Een aantal weken geleden draaiden de geruchten rondom Cara Delevigne en Michelle Rodriguez overuren. Niemand die er niks over te zeggen had. De twee waren wel erg vaak gespot. Niet gewoon als girly girly friends, maar als lovers. Door een woordvoerder van één van beiden werd dit ontkend, en ook op hun Social Media was geen spoortje van overspringende vonken te vinden.

MC

Crazy in love
Hoewel de twee een match made in heaven zouden kunnen vormen; beide knettertje gek en ze zijn allebei niet bang om voor de duvel te dansen, hoorden we geen kik meer over het gerucht. Alle monden waren gesloten en de sleuteltjes werden goed verstopt.

Geen liefdesbootje, maar en helikopter
Tot nu. Tegen alle verwachtingen in heeft een nieuw gerucht omtrent de twee zich in medialand genesteld. Ze zouden niet alleen een relatie hebben, maar ze zouden inmiddels ook verloofd zijn en de trouwplannen al hebben klaarliggen. Elle.nl meldt dat ‘welingelichte bronnen’ zeggen dat de twee binnenkort in een helikopter boven de Niagara Watervallen elkaar het ja-woord zullen geven. Heel erg gek en impulsief, heel erg Cara volgens de bronnen.

Q: Wat denk jij: waar of niet waar?  

Beeld: Instagram
Instagram

2 reacties op “Cara hartje Michelle, zou het dan toch?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.