Categorieën
Celebs Showbizz

Break-up tussen Katy Perry en John Mayer

Oh no! Het gaat helemaal niet goed met de relatie van Katy Perry en John Mayer. De relatie was al niet alleen maar ‘lang leve de lol’, maar nu hebben ze toch besloten om het definitief op de klippen te laten lopen. Dit droomkoppel dat in onze ogen zo goed bij elkaar paste, bleek toch geen match made in heaven te zijn.

MayerParry

De relatie tussen de twee muzikanten kende hun eigen Goede Tijden Slechte Tijden scenario en had al een aantal downs achter de rug. Toch leek het erop dat ze de slechte tijden ’tabé’ hadden gezegd en dat hun relatie de afgelopen tijd chronisch piekte. Want zagen we Katy onlangs niet met een enorme blingbling om haar ringvinger? Was dat niet het teken dat de twee de eeuwige verbintenis aan wilden gaan, en dat ze binnen niet al te lange tijd in het huwelijksbootje zouden springen? Dat huwelijk zit er niet meer in als we de roddelkoning(in) moeten geloven die naar eigen zeggen dichtbij het stel staat en deze roddel door smiespelde aan E!. De klikspaan vertelde namelijk dat de break-up tussen Katy Perry en John Mayer een paar dagen geleden definitief is ingezet door Katy.

Dat niks wees op zulke serieuze troubles in de relatie Perry-Mayer was ook op te maken uit het hitje dat ze samen uitbrachten. En dat is nog niet eens zo heel lang geleden. Het nummer Who You Love, waar de romantiek tussen de twee vanaf droop, komt nu niet meer zo geloofwaardig over. Toch hadden we zo graag in dit sprookje geloofd. Want twee muzikanten die leuk op de foto staan en ook nog eens samen muziek maken willen we toch niet missen in het land van de bekende namen?

Q: Hoop jij ook dat ze de punt achter hun relatie snel zullen deleten?

Bron: E!
Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.