Categorieën
Lifestyle

Win tickets – Beleef UEFA Euro 2012™ met Coca-Cola

Advertorial – Van 8 juni tot en met 1 juli staat heel Nederland en Europa weer op z’n kop, want dan vindt in Polen en Oekraïne de alweer 14e editie van het Europees Kampioenschap voetbal plaats. Nu ben ik zelf niet zo’n enorme voetbalfan (dat is nog zachtjes uitgedrukt), maar met het EK of WK ben ik ineens net als de rest van Nederland bloedfanatiek en zit ik net zo hard voor de buis mee te schreeuwen als de mannen om me heen. Natuurlijk is het met z’n allen voor de tv of bij een groot scherm in de kroeg al hartstikke gezellig maar moet je eens voorstellen dat je live bij de wedstrijden bent, ín het stadion!

Die kans komt nu wel heel dichtbij, want met Coca-Cola maak je iedere dag kans op twee tickets voor de UEFA Euro 2012™ in Polen en Oekraïne. In het online stadion van Coca-Cola vol met hysterische voetbalfans kun je jezelf helemaal omtoveren tot diehard voetbalfan compleet met vlaggetjes, oranje outfit en een gezellige oranje pruik, yeah!

Om je te kwalificeren voor die twee kaartjes hoef je alleen maar een beetje lef te tonen en een digitaal potje ‘shoot-out’ te spelen. Wel een beetje je best doen natuurlijk, want wie weet ga jij deze zomer met je vader, moeder, opa, oma, broer, vriend, zus of beste vriendin naar een wedstrijd van het Nederlands elftal in Polen of Oekraïne, hoe stoer is dat!

Ga dus snel naar het online voetbalstadion van Coca-Cola en tover je om tot fan en speel een potje shoot-out!